LJUBAVOLOGIJA

Što je ključno za uspjeh ljubavne veze?

11.11.2011 u 10:06

Bionic
Reading

Za stvaranje istinske ljubavne veze potrebna je ravnoteža davanja i primanja te kompatibilnost i iskrenost, tvrdi Bruno Šimleša koji će upravo o tome govoriti na svojemu idućem predavanju

Treće u nizu od ukupno deset predavanja inspiriranih hit-knjigom 'Ljubavologija' autora Brune Šimleše, održat se u srijedu, 16. studenoga, u kinu Europa, s početkom u 19 sati. Šimleša će nazočnima otkriti koji su to faktori ključni za uspjeh ljubavne veze.


Prva dva predavanja - o tome što znači imati sreće u ljubavi te o najčešćim zabludama u partnerskim odnosima - privukla su, svako pojedinačno, oko 600 posjetitelja! Kako je prvo izdanje 'Ljubavologije', tiskano u 4.000 primjeraka, rasprodano nakon samo četiri mjeseca, a knjiga je već osam tjedana prva na ljestvici najprodavanijih knjiga u Hrvatskoj, slobodno možemo govoriti o novome fenomenu. Zašto toliko ljudi želi razgovarati o ljubavi? Što se, zapravo, više ima uopće reći o ljubavi? Nismo li svi stručnjaci za to područje?

Na predavanjima Brune Šimleše, inače sociologa po struci, o ljubavi i odnosima govori se bez rukavica, bez mistificiranja, promišljeno i dosljedno, a prema dosadašnjim reakcijama čitatelja i posjetitelja najveći je problem, čini se, što nam je o ljubavi sve jasno u teoriji, ali iz nekog razloga to ne znamo provesti u praksu. To je glavni cilj knjige i predavanja - srediti nedoumice u vezi teorije ljubavi i premostiti jaz između teorije i prakse.

Ako i vi želite premostiti jaz između ljubavi u teoriji i praksi, dođite u srijedu na predavanje. Ulaznice po cijeni od 30 kuna možete kupiti u kinu Europa te u knjižari Ljevak.