VOLI ME, NE VOLI ME

Koji znakovi govore da ga trebate ostaviti

16.11.2011 u 10:15

Bionic
Reading

Ludo ste se zaljubili i mislili ste da nema ništa loše ako mu malo više popustite na početku? Ako još uvijek tolerirate njegove ispade, skrivanje mobitela ili mnogobrojne prijateljice, možda je vrijeme da se zapitate gdje vas to vodi

Muško-ženski odnosi oduvijek su bili i bit će komplicirani, ali neke su granice ipak poznate. S vremenom možete zaključiti u kojem se smjeru veza kreće. Julie Fishman je za Ivillage sastavila listu stvari zbog kojih on ipak ne zaslužuje da mu progledate kroz prste.

Seks na prvom sastanku

Ako vas pita za seks prije nego što sazna kako se zovete, slobodno mu uručite crveni karton i recite zbogom. Normalno je da muškarci razmišljaju o seksu više nego žene i logično je da će o tome razmišljati i na prvom spoju te se ne morate osjećati neugodno dok vam daje do znanja da bi htio nešto više od poljupca, ali ako ne priča ni o čemu drugom, to je jasan znak da vas jedino želi odvući u krevet.

Izlazak je druga riječ za seks

Puno žena u želji za vezom ne primjećuje da su izlasci samo paravan za seks. Ako mu je stalo do vas, s vremena na vrijeme ipak ćete izaći na večeru, vidjeti se s prijateljima ili otići u kino umjesto da stalno budete kod kuće. Inače se morate pomiriti s gorkom istinom da ste mu samo rezervni plan.

Ne osjećate se posebno

S dragim biste se trebali osjećati voljeno. Trebao bi vam izmamiti smiješak na lice kad ga se sjetite na poslu, a zbog povremenih malih stvari koje čini za vas trebali biste se osjećati kao najljepša na svijetu. No ako toga nikada nije bilo, zapitajte se što osjećate kad pomislite na njega.

Je li mu stalo ako vi morate raditi baš sve?

Upoznao je zanimljivu prijateljicu

Na poslu se pojavila nova suradnica, a vaš dragi ima samo riječi hvale za nju. Štoviše, uočili ste da mu se malo previše sviđaju njezine odjevne kombinacije, a vas je zadnji put pohvalio kada ste mu se pojavili na vratima samo u baloneru? To je znak da mu se sviđa i da vas sigurno vara na emocionalnom nivou, a pitanje je hoće li biti nešto više od toga.

Skriva mobitel

Usred noći stiže SMS na njegov mobitel, a on odlazi u drugu sobu i razgovara. Taj scenarij govori da se ne radi o poslovnom pozivu ili mu je prijatelj u krizi, jer mu ne bi bio problem razgovarati pored vas. Još gore, ako vas vara i tako razgovara s drugom ženom, možete biti poprilično sigurni da iste izlike servira njoj kad ga vi zovete.

Pretjeruje dok se svađate

Čim uđete u neku diskusiju, on će naglim pokretima dati do znanja da je jači od vas i rado će spomenuti vaše pogreške iz prošlosti? To znači da se ne svađa korektno i da ga nije briga kako je vama. Bez obzira na to tko je pravu, ne smije vas vrijeđati, izvlačiti prošlost ili govoriti uvrede poput onih da ste ista majka ili da ste ludi.

Lijen je u krevetu

Osim što uvijek traži da budete na njemu, da ne bi morao puno raditi, ne voli vas ni oralno zadovoljiti. Ukoliko je tip koji traži da sve radite za njega i ne mijenja ništa nakon razgovora, znači da mu nije stalo do vas, već samo do vlastitog zadovoljstva. Lijenost u krevetu znak je da od vas očekuje da i inače radite sve umjesto njega.

Drži se za vašu suknju

Za kvalitetnu vezu bitno je da partneri imaju vlastite interese, hobije i dio života koji ne uključuje curu, odnosno dečka. Nije dobro da partner stalno traži da ga zabavljate i sudjelujete u svemu. Vi ste njegova družica i prijateljica, a ne majka koja se brine o djetetu.

Nije uz vas kad je najpotrebnije

Čim stvari krenu nizbrdo on ima nekog važnijeg posla i nije uz vas u stresnim situacijama. Od takve osobe ne možete očekivati dugotrajnu vezu jer nije spremna dijeliti dobro i loše s vama, a to je sastavni dio života.

Mama zna najbolje

Muškarci kojima je majka jedini i najbolji uzor na svijetu sve će dijeliti s njom. To znači da će ona znati baš svaki detalj iz vaše veze. Osim što će biti dobro upućena u vašu intimu, znat će i svaki put kada se posvađate pa će vagati tko je u pravu i što biste trebali učiniti. A to znači da ćete redovno dobivati puno savjeta! Ako vas to ne smeta, nemate problema, ali ako niste spremni na to, nemojte ulagati u takvu vezu.

Ne dijeli osobne stvari

Osoba koja ne želi dijeliti s vama detalje iz svoga djetinjstva i prošlosti općenito nema se namjeru vezati na duge staze. Ako vaš dragi baš nikada ne želi ispričati neku anegdotu ili priču iz prošlosti, pokazuje da mu i niste toliko bitni da bi podijelio nešto s vama.