ANTONIO BANDERAS I MELANIE GRIFFITH

Seks nije važan za dobar brak

14.10.2011 u 18:58

Bionic
Reading

Glumac Antonio Banderas i njegova supruga Melanie Griffith u braku su već punih 15 godina, što je prava rijetkost u Hollywoodu, a kako kaže, njihov recept za dugovječan brak nije dobar seks već međusobno razumijevanje

Antonio Banderas i njegova supruga Melanie Griffith ne moraju se konstantno seksati kako bi jedno drugome pokazali ljubav. Španjolski glumac tvrdi kako ono što njihovu vezu

održava 'svježom' čak i nakon 15 godina braka je razumijevanje. Kako kaže Banderas, on i njegova supruga ne prakticiraju seks toliko često kao na početku veze, no to smatraju sasvim normalnim.

Melanie i ja vjerujemo da se ne trebamo toliko često seksati kao što smo to činili na početku naše veze. Imali smo veliku želju da održimo privlačnost između nas na onoj razini na kojoj je bila prvih šest mjeseci braka, ali to prođe. Tada trebate shvatiti da dolazi nešto drugo', rekao je 51-godišnji Banderas.

Banderas je priznao kao je njegov i Melanienin dugovječan brak prava rijetkost u Hollywoodu, a razlogom uspjeha svoga braka smatra njihovo troje djece, Alexandera, Dakotu i Stellu. 'Istina je kako se biti 15 godina u braku u Hollywoodu čini gotovo nemogućim, ono što nas drži zajedno je obitelj, što znači da se ne vrti sve oko mene i moje supruge, već su id jeca vrlo bitan faktor', kaže Banderas.