Ljubav i seks NEUGODNO IM JE

Šest pitanja koja bi vam muškarci rado postavili

  • Autor: tportal.hr
  • 12.10.2011 12:58:03
  • 12.10.2011 12:04:44

Želite li znati koja pitanja oko žena muče muškarce, a koja vam oni sami nikada izravno neće postaviti? Uvid u muški um javno je objavio popularni američki bloger Marcus Osborne poznatiji pod imenom Straight Male Friend

Žene su vrlo često frustrirane zbog muškaraca, ali vrijedi i obrnuta situacija. Naime, bloger Marcus Osborne koji se bavi pitanjima muško-ženskih odnosa kaže da muškarcima nikako nisu jasne neke stvari vezane uz žene. Usto, Marcus je i javno napravio popis pitanja koja muškarci žele postaviti ženama, ali neće jer si ne žele umanjiti muškost. Evo tajanstvenih pitanja:

1. Zašto je ženama romantičan muškarac koji kao lik iz filmova progoni ženu, trči za njom, stalno joj šalje cvijeće, pjeva joj pod prozorom, ulijeće na njezino radno mjesto i stalno joj je negdje blizu? Zar takvo ponašanje ne zahtjeva sudsku zabranu približavanja?
2. Je li udvaranje još uvijek važno ženama? Zašto je važno? Znači li to da se i žene trebaju udvarati muškarcima? I zove li se to još uvijek udvaranje?
3. Kojeg partnera žene manje žele – onoga koji zarađuje manje od nje ili onoga koji je niži od nje?
4. Zašto žene uvijek žele razgovarati? I zašto razgovor uvijek započinju riječima: Dragi, moramo razgovarati?
5. Zašto žene uvijek govore da žele biti s dragim i normalnim muškarcem sa smislom za humor, a u stvarnosti uvijek biraju loše dečke koji se grozno ponašaju prema njima?
6. Zašto žene polude kada im muškaraca na pitanje: O čemu razmišljaš? odgovori: 'Ni o čemu'? Istina je da zaista ne misle ni na što.

Ako želite svome muškarcu odgovoriti na neka od ovih pitanja, sjednite s njim i suptilno započnite razgovor. Tko zna kamo će vas odvesti otvorena komunikacija…
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više