NAGRADNJAČA

Vodimo vas na predavanje 'Ljubavologija u praksi'

07.10.2011 u 13:07

Bionic
Reading

Predavanje 'Ljubavologija u praksi' bit će održano u srijedu, 12. listopada s početkom u 19 sati u kinu Europa, a tportal.hr svojim čitateljima poklanja 5x2 ulaznice

Na drugom predavanju 'Ljubavologije u praksi' govorit će se o najčešćim zabludama o partnerskoj ljubavi. Često si baš u vezi romantičnih, odnosno partnerskih odnosa prodajemo vrlo jeftine fore koje onda naše srce dosta skupo plati.

Bilo da smo uvjereni da će sve sjesti na svoje mjesto kad upoznamo Nju ili Njega, ili smo zavedeni holivudsko-bajkovitim shvaćanjem srodnih duša, ili smatramo da su ljubomora i posesivnost znak ljubavi, ili pak da nije bitno što nemamo iste i slične interese, čini se da smo doista stručnjaci u kompliciranju svog života. Govorit ćemo o razlozima raširenosti navedenih i brojnih drugih zabluda te načinima razbijanja takvih uvjerenja.

Naučite kako voljeti potpuno, a da pritom ne izgubite sebe te kako izgraditi zdrave, sretne i strastvene odnose s drugima te poslušajte predavanje 'Ljubavologija u praksi' koje će se održati u srijedu, 12. listopada s početkom u 19 sati.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Gabrijela Ivačić
Matija Petak
Vesna Polančec
Ivana Đurić-Katanić
Ivka Poljak