IRANCI IMAJU ODGOVOR

Kako znati da je žena doživjela orgazam?

29.09.2011 u 07:01

Bionic
Reading

Nakon seksa podignite partnericu i ako imate osjećaj da je teža nego prije seksa, to je siguran znak da je doživjela orgazam. To je samo jedan od prilično bizarnih savjeta iz filma 'Voljeni prijatelj' koji je iranska vlada preporučila svom stanovništvu kao svojevrsni vodič kroz seksualne i emotivne odnose

Film 'Voljeni prijatelj' dobio je službeno odobrenje za javno objavljivanje eksplicitnih ljubavnih i seksualnih savjeta što je začuđujuće kad se zna da vjerska policija ima pravo privođenja osoba koje javno razgovaraju o seksu, a nedavno su iranske vlasti zabranile prikazivanje obnaženih muškaraca na TV-u.

Film traje svega petnaestak minuta, a tematski se vrti uglavnom oko seksa. U njemu se muškarcima preporučuje da u predigri koriste jezik, a ne prste te da svakako posebnu pozornost obraćaju na najosjetljivija ženska područja – vrat i uši.

Nakon higijenskih priprema i predigre, počinje seksualni odnos, tvrde 'stručnjaci' u filmu: 'Snošaj počinje kad se dvoje ljudi okrenu jedno prema drugome. Pazite da vam spolni organi budu u ravnini i ostanite u tom položaju nekoliko sekundi.'

Iz ovoga će filma muškarci saznati i kako spriječiti preranu ejakulaciju. Rješenje je, kažu iranski seksolozi, u što češćim seksualnim odnosima, barem dva puta dnevno ili četiri puta svake večeri.

Da stvar bude još zabavnija, film počinje scenom u kojoj plivaju spermiji, a cvijeće pleše, a sve to uz glazbenu podlogu iz filma '2001: Odiseja u svemiru' Stanleyja Kubricka.

'Voljeni prijatelj' objavljen je na DVD-u i bio je jedan od najprodavanijih filmova u Iranu.