Ljubav i seks ŠEFICA U KUHINJI I KREVETU

Kakve žene imaju lošiji seks?

  • Autor: tportal.hr
  • 23.9.2011 11:16:25
  • 23.9.2011 9:49:27

Jeste li vi ta koja u kući nosi hlače? Budite oprezni, jer za to možete platiti cijenu u spavaćoj sobi

Žene koje vole donositi sve odluke u kućanstvu mogu puno dulje čekati trenutke strasti od žena koje donose odluke u domaćinstvu zajedno sa svojim partnerom, navodi se u studiji koju prenosi Daily Mail.
Među takve odluke uključuju se raspolaganje dnevnim i tjednim obiteljskim budžetom, kupovina hrane, posjeti prijateljima te odlasci liječniku.

Znanstvenici su u studiji promatrali žene u šest afričkih zemalja u kojima su uloge jasno definirane: one koje se u potpunosti brinu za kućanstvo i one koje donose odluke sa svojim muževima. Uspoređujući mehanizam donošenja odluka i kvalitetu (i kvantitetu) seksualnih odnosa, znanstvenici sa škole za javno zdravstvo Johns Hopkins Bloomberg u Baltimoreu pronašli su jasnu vezu između dominantnih domaćica i količine seksa u kojem uživaju.

Nuspojava takvog ponašanja nisu bili muškarci koje je odbio seks sa ženom koja voli zapovijedati, nego su žene pokušale preuzeti kontrolu i u spavaćoj sobi štiteći svoja 'seksualna prava'. Dakle, što više odluka u kućanstvu žena donese samostalno, ne uključujući partnera, to će dulje čekati na seks, zaključuje Daily Mail.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više