DOBRO IH JE ZNATI

Istine o muškarcima koje vam se neće svidjeti

19.09.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Donosimo vam mali uvid u muške mozgove koji će vam pomoći da shvatite muškarce

Postoje činjenice o muškarcima koje se ženama možda neće svidjeti, ali nisu zato ništa manje istinite. Muški mozgovi kriju mnoge tajne, a redbookmag.com otkrio je neke od njih. I bez brige, bolje je da neke stvari znate pa da se u odnosu i mudrije postavite.

Muškarci vole pogledati 'adute' druge žene


Muškarci ne mogu odoljeti zadirkivanju
Nema boljeg iznenađenja za muškarca od striptiza koji mu priredi njegova draga. Zašto? Muškarci snažno reagiraju na vizualne podražaje. Dok se vi polako njišete i senzualno skidate odjeću, njegov mozak radi brzinom svjetlosti i željno iščekuje sljedeći pokret. Koncentriran je isključivo na to koliko ste vi seksi. Ne vidi nikakve nedostatke nego samo čisti seksipil. Zaplešite stoga zavodljivo pred njim, opustite se i uživajte.

Muškarci vole pogledati druge žene
Većina muškaraca ne može se kontrolirati i mora barem na sekundu pogledati drugu lijepu ženu koja niste vi. Riječ je o evolucijskom nasljeđu zbog kojeg se vi ne biste trebale ljutiti. Za muškarce je to prirodno i ako je u granicama normale, nemate se što brinuti. Ako pak pretjeruje, jasno se zauzmite za sebe.

Muškarci su djeca u duši
Možda vas to nekad jako smeta, ali muškarci uživaju u zaigranosti jer su u duši zapravo vječni dječaci. Primjerice, njegova opsesija nogometom za vas je možda apsolutno nerazumljiva i nepotrebna, ali to je jednostavno

njihov način nošenja sa životom i stresnim situacijama. Imajte razumijevanja za to i nemojte mu prigovarati za takve aktivnosti. Jednostavno nađite svoje i uživajte.

Muškarci su perverzni
Za razliku od žena, muškarci stalno misle na seks i prema ženskim standardima, najčešće su perverzni. U glavi vrte čistu pornografiju i maštaju o zaista perverznim stvarima, ali većinu njih ne realiziraju u stvarnome životu. Ako voli gledati porniće, dopustite mu tu i tamo. Možete i vi gledati s njim. Ako to ne podnosite, bavite se nečim drugim.

Muškarci su skloni prevari
Ženama se ovo nikako ne sviđa, ali to je istina. Srećom, većina njih nikada se neće upustiti u to zbog raznih razloga – osjećaja straha, krivnje ili srama. Stručnjaci objašnjavaju kako je to čista biologija koja muškarce navodi da maštaju o drugim ženama. Jedno je istraživanje pokazalo da bi se većina muškaraca upustila u prevaru kada bi znali da ih njihova partnerica neće otkriti. No mnogi muškarci, kako je pokazalo isto istraživanja, ne žele se upustiti u prevaru jer vole svoju partnericu.

Muškarci žele da ih žene obožavaju

Svaki muškarac želi da njegova odabranica misli kako je on snažan, uspješan i seksi. Većina ih to nikada ne bi priznala, ali misle da su barem malo pametniji od svojih nježnijih polovica. U tome se krije odgovor zašto neke žene povlađuju svojim muškarcima. Ne morate to činiti stalno, ali s vremena na vrijeme dajte mu do znanja da je on vaš vitez na bijelome konju bez kojega ne možete živjeti.