ODMAH DO KRAJA

Tko je skloniji seksu na prvom spoju?

13.09.2011 u 13:26

Bionic
Reading

Koliko ste daleko spremni ići na prvom spoju? Kada je članovima britanske stranice posvećene spajanju usamljenih srca postavljeno to pitanje punije dame su odgovorile: 'Sve do kraja!' Žene koje voze bicikl, navodi se i ovaj bizaran podatak iz istraživanja, nisu sklone seksu na prvom spoju

Istraživanje koje je provela stranica FreeDating.co.uk utvrdilo je da su punije žene spremnije na seks na prvom izlasku, prenosi Daily Mail. Skloni seksu u prvoj noć su i atletski građeni muškarci koji će se na to odlučiti prije nego malo deblji

pripadnici muškog posla.

Zabrinjavajući je podatak iz istraživanja kako su oženjeni muškarci skloni uletjeti u krevet nakon prvog izlaska, i to brže nego muškarci koji su samci.
Žene koje umjereno piju, pokazuju zanimanje za automobile i rado provode vrijeme u barovima spremnije su na ekspresni seks.

Suzdržaniji su oni s trezvenjačkim stilom života. Bizaran je i podatak da će češće reći 'ne' žene i muškarci koje voze bicikl.

Žene koje imaju niži stupanj obrazovanja imaju viši interes prema seksu na prvom spoju, a kod muškaraca je obrnuto: obrazovaniji muškarci brže ulijeću u krevet, piše Daily Mail.