SVE NJENE LJUBAVI

Veze koje svaka žena u životu treba isprobati

30.03.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Prije 'onoga pravog', s kojim će provesti život, svaka žena trebala bi imati nekoliko prolaznih ljubavi. Starijeg frajera koji će joj prenijeti iskustvo, seksi tipa za jednu noć, ljetnu ljubav koju će pohraniti u lijepa sjećanja, zločestog dečka koji će je naučiti da cijeni dobrotu

Donosimo ih redom.

Prva ljubav
Svaka žena sjeća se svoje prve ljubavi i ona je kao svojevrsni predložak za buduće veze. Koliko god daleko bio vaš prvi dragi i koliko god vrijeme prolazilo, prvi poljubac, prvi leptirići u trbuhu nikad se ne zaboravljaju.
Od tada ste sigurno puno toga naučili, no prva ljubav nešto je posebno što nikada ne blijedi.

Zločesti dečko
On vas voza, laže, ne odgovara na pozive, no vi se i dalje palite na njegov zavodnički pogled i zagrljaje koje vam daje na kapaljku. Možda će trebati proći neko vrijeme da shvatite kako nepoštivanje nije seksi. U svakom slučaju, zločesti dečko će vas naučiti cijeniti dobrog frajera, kad jednom dođe.

Ljetna romansa nakratko će vas odvesti  daleko od problema
Ljetna romansa
On će vam poslati sangriju i zavesti vas na plaži uz suton. Uz njega ćete zaboraviti na obveze, na probleme. On će učiniti da provedete najromantičnije ljeto, bez obveza, bez planova, bez uvjeta, i zauvijek će ostati u sjećanju kao lijepa ljetna avantura.

Veza na daljinu
Udaljenost će u vama probuditi romantičara koji čezne i piše ljubavna pisma. S njim ćete dijeliti kasne noćne razgovore. S njim ćete još više uživati kad se napokon sretnete. Pazite samo da romantična veza u vašoj glavi nije iluzija koja će se rasplinuti kada vam otkrije da ima još nekoliko takvih ljubavi.

Stariji frajer
On je ozbiljan, sofisticiran i ima dovoljno novca koji je spreman potrošiti na vas i razmaziti vas. No, u svakom slučaju, imao novca ili ne, stariji frajer dat će vašem životu novu dimenziju. Iskusan, smiren, s već definiranim ciljevima, stavovima i željama ugađat će vam kao princezi. I njemu neće biti loše, uz vas će lakše zaboraviti na bivšu ženu i na krizu srednjih godina.

Seksualni predator
S njim ste samo radi seksa. Sva vaša komunikacija izvan spavaće sobe prestaje. No zato je u krevetu pravi majstor. Uz njega frcaju strasti i točno zna gdje, kada i kako vas dotaknuti.

Nedostižni
Muškarac koji je nedostižan, bilo da je oženjen, živi daleko ili je emocionalno neuhvatljiv, probudit će u vama lovca i nadat ćete se da ćete upravo vi biti ta sretnica koja će ga uspjeti transformirati. Na vašu nesreću, vjerojatno nećete uspjeti, no svakako će biti zanimljiv izazov.

Frajer za jednu noć
Ovaj tip će vam jednostavno pružiti užitak i bit će to seksualno oslobađajuće iskustvo bez ikakvih obveza. S njim ćete uživati bez brige hoće li nazvati. U tom trenutku bit ćete seksi, samopouzdani i razulareni. Uživajte u noći strasti i oslobodite se krivnje.

Lijepo je kad vas tretiraju kao princezu
Tip koji vas voli više nego vi njega
On koristi svaku priliku da vam pokaže koliko vas voli. U društvu priča koliko ste posebni i ponosan je na vas. Nije loše biti s nekim tko vas toliko obožava.

Flert s curom
Bilo da se radi o poljupcu, noći strasti ili samo flertu, nije loše probati i vidjeti oko čega se diže tolika buka. Budite na trenutak Katy Perry.

Netko poput vas
S ovim tipom imate puno toga zajedničkog, dijelite iste prijatelje, interese, karijeru. Veza sa 'samim sobom' može biti zgodna dok ne počnete jedno drugo iritirati s toliko sličnosti.

Moderni muškarac

On zna upaliti perilicu rublja i zna razvrstati šareno od bijelog rublja. Nije mu teško kuhati za zajedničke prijatelje i pomoći vam u čišćenju stana. Nije loše vidjeti kako je to biti u vezi s ovakvim muškarcem, no, pripazite, pored njega vi biste se mogli osjećati kao jača polovica.

Prijatelj koji je postao ljubavnik
On je vidio sve vaše mamurluke, zna neugodne detalje iz vaše prošlosti i dobro su mu poznati svi vaši ljubavni promašaji. Veza s bivšim prijateljem najudobnija je veza jer se tako dobro poznajete.

Onaj pravi
I konačno pravi. Smisao hodanja i eksperimentiranja i jest potraga za onim pravim. Svi prekidi, sve suze i dobra i loša iskustva vodili su vas k njemu. S njim je konverzacija lagana, privlačnost magnetska i oboje želite iste stvari od života. On možda ima ponešto od svakog prijašnjeg i on je jednostavno savršeni miks.