ČEGA SE NE BISMO ODREKLI

Otkrijte kojih nam je 11 stvari draže od seksa

24.08.2011 u 08:43

Bionic
Reading

Nedavna američka studija šokirala je javnost zbog zanimljivog rangiranja prioriteta. Naime, internet, spavanje i tuširanje ženama su važniji od seksa, a i muškarci su ga stavili na treće mjesto, iza interneta i spavanja

Čini se da bi većina ljudi radije birala celibat nego se na mjesec dana, što je bio rok postavljen u istraživanju, odrekla komfora. Kathryn Williams za divinecaroline.com otkrila je čega se još ne bismo odrekli - za vrijeme seksualne apstinencije utješit će nas sljedeće:

Nezdrava hrana

Bilo da se radi o pomfriju ili hamburgeru iz obližnjeg lanca brze hrane, nezdrava hrana će vas, za razliku od seksa, uvijek zadovoljiti.

Ponekad je bolje uživati u dobrom filmu nego prakticirati seks.

Klima-uređaj

Na +38 bez klima-uređaja teško da ćete pored sebe moći podnijeti još jedno golo i znojno tijelo, a kamoli na sebi.

Kava

Jutarnja kava je nužna. Jutarnji seks je dobar, ali ne i neophodan.

Dobra knjiga

Prekrasan bijeg od stvarnosti koji traje dulje i od najduljeg seksa.

Prijatelji

Većina žena odrekla bi se seksa cijeli mjesec, ali ne i kave, izlazaka i podrške prijateljica.

Blackberry ili iPhone

Isti slučaj kao i s prijateljicama. Zbog zaboravljenog iPhonea osjećamo se kao da smo ostali bez desne ruke, bez seksa nekako i možemo. I dok se ne otvori centar za liječenje ovisnosti o mobitelu, ljubav prema Blackberryju ili iPhoneu bit će samo dobra navika.

Kupovina

Radije bismo izdržali mjesec dana bez seksa nego bez kupovine. Dobra vijest za ekonomiju, loša za sve dečke, muževe i partnere.

Obitelj

Teško bi bilo izdržati mjesec dana bez kontakta s obitelji.

Ljubimci

Čini se da su neke osobe izjavile da bi izdržale mjesec dana bez poljupca partnera, ali ne i bez poljupca ljubimca. I to je moguće.