OTKRIVENE TAJNE

Što u seksu vole slobodni, a što zauzeti muškarci

30.08.2011 u 08:00

Bionic
Reading

I muškarci su poput žena komplicirani iako to ne žele priznati. Ovo pravilo potvrđuju njihove tajne seksualne želje koje često ne izgovaraju naglas

Ukoliko ste u braku, u krevetu vrijede drugačija pravila od onih za samce koji često osobu tek upoznaju, piše Glamour.com.

Slobodni muškarci u novoj vezi paze na detalje u seksu jer ne znaju što očekivati, pa su vrlo oprezni. Oženjeni muškarci u jednoj su se anketi pak izjasnili da im je najdraži seks poput pomirbenog, ali bez prethodne svađe. Istaknuli su da bi rado malo začinili stvari pokojom psovkom i trganjem odjeće kao nakon prave svađe.

Oralni seks

Uvijek je poželjan! Slobodni muškarci kažu da su spremni uzvratiti istom mjerom, ali istraživanja pokazuju da je želja kod dama u skladu s financijskom krizom u svijetu. Ako ste ovo pročitale, znajte da svom dragom uskraćujete jednu od najvećih potajnih želja što se seksa tiče.
Oženjeni muškarci kažu kako supruge često samo 'odrade' posao pa bi im bilo draže da je rjeđe, ali jednako vatreno kao na početku.

A seksi odjeća je…

Muškarcima u braku nedostaje malo fantazije

U novoj vezi muškarci pokazuju romantiku tako što će vam predložiti da nosite njegovu košulju jer će ostatak dana mirisati po vama. Kako to već biva u braku, žene često seksi krpice zamijene ugodnom odjećom. Supruga ćete začas motati oko malog prsta ako se potrudite obući neko seksi donje rublje, jer to će mu biti puno draže od gaćica Hello Kitty i isprane pidžame.

U krevetu…

Ako niste u dugoj vezi ili braku, on bi cijenio kada biste rekli što i kako volite, a još draže bi mu bilo da sve pokažete i lagano ga provedete korak po korak do obostranog zadovoljstva.

Muškarcima u braku nedostaje malo fantazije i poneko iznenađenje. U anketi su rekli da bi ih usrećilo ako s njima podijelite tajne misli koje će razbiti rutinu. Odvedite ga na neko mjesto ili izmislite svoj scenarij zbog kojeg će vas već istu večer moliti za još.

Gdje biste se najradije seksali

Na početku veze birali biste mjesta gdje još to niste napravili. Jedno od najpoželjnijih mjesta je ured pa se osokolite, riskirajte i pozovite ga ukoliko ste sami i radite dokasna.

Muškarci u braku manje su zahtjevni. Budući da živite zajedno, njima bi dobro pao seks koji nije u kuhinji gdje ujutro razgovarate o tome tko će zbrinuti djecu i kupiti hranu ili u dnevnom boravku gdje navečer muku mučite kako platiti ratu kredita. Stoga probajte u ovom ludom ritmu naći vremena i s mužićem se zabaviti na nekom drugom mjestu.