PROVJERENO PALE

Osvojite ga uz znanstveno dokazane metode zavođenja

22.08.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Lijepe ruke, crvena haljina i čaroban osmijeh samo su neki od ubojitih aduta zavođenja koje je potvrdila i znanost

Konačno su znanstvena istraživanja iznjedrila rezultate koji mogu pomoći vašem ljubavnom životu! Donosimo vam znanstveno dokazane činjenice koje vam itekako mogu pomoći na području ljubavnih veza. Naučite i primijenite!

Osmijeh dokazano zaokuplja pažnju
Odijenite crvenu haljinu
Istraživanje stručnjaka sa sveučilišta Rochester pokazalo je da su žene u crvenoj odjeću muškarcima puno privlačnije od onih koje nose odjeću drugih boja. Imajte na umu da se to odnosi samo na privlačnost i fizički dojam neke žene, a ne na njezinu osobnost i inteligenciju. Dakle, za prvi korak važno je da budete dama u crvenom!

Nanesite crveni ruž
Ako stavite na usne crveni ruž ili sjajilo, imate puno veće šanse da će vas muškarac zapaziti, pokazuje istraživanje znanstvenika sa sveučilišta Manchester. Usne često zaokupljaju pažnju muškaraca, a pogotovo ako su crvene. Rezultati su pokazali da muškarci zadržavaju dvije sekunde dulje pogled na crvenim usnicama nego na onima s drugom bojom.

Podarite mu osmijeh

Smrtno ozbiljne manekenke možda prolaze na modnim pistama, ali muškarcima takav izraz lica nimalo nije privlačan. Naprotiv! Nedavno istraživanje udruženja američkih psihologa pokazalo je da osmijeh čini žene puno privlačnijima. Zašto? Nasmijane žene muškarcima se čine pristupačnije, jednostavnije i prijateljski nastrojene. Stoga idući put kada vidite zgodnog muškarca, podarite mu svoj najljepši osmijeh.


Oponašajte ga
Nekoliko je istraživanja pokazalo da žene koje suptilno rade pokrete lica i tijela kao i muškarac s kojim razgovaraju, postaju puno privlačnije. Oponašanje daje dobre rezultate, ali ne smije biti napadno i uočljivo. Muškarci na taj način razvijaju podsvjesnu prisnost sa ženom s kojom komuniciraju. Možda vam se to čini kao znanstvena fantastika, ali doista je tako – dokazali su znanstvenici!

Zavedite ga glasom
Glas je jedan od najjačih aduta u zavođenju, otkrilo je nekoliko istraživanja, a ono koje je provedeno prije dvije godine u Americi, pokazalo je da muškarci preferiraju meke i ženstvene glasove. Ako prirodno tako ne govorite, izvježbajte se i uspjeh neće izostati!

Zanjišite bokovima
Žene koje njišu bokovima dok hodaju, brzo će zadobiti muškarčevu pažnju, otkriva istraživanje znanstvenika sa sveučilišta u Texasu. Vrijedi isprobati, ali odmah znajte da nitko od vas ne očekuje da se njišete svom snagom. Neka hod bude lagan i graciozan, a njihanje bokovima jedva vidljivo. Čak i takvo muškarci primjećuju bez problema.

Otkrijte ruke

Vjerojatno ste oduvijek mislile da su duge noge ono na što muškarci padaju. No, razmislite ponovno! Stručnjaci sa sveučilišta New South Wales otkrili su da muškarce snažno privlače lijepe ženske ruke. Prije nego krenete s odijevanjem oskudnih majica i haljinica, najprije učvrstite ruke. Ipak, ne pretjerujte s vježbanjem kako ne biste previše učvrstile mišiće.