Ljubav i seks MOĆ KAO AFRODIZIJAK

Kakve žene su sklonije varanju partnera?

  • Autor: tportal.hr
  • 12.8.2011 7:06:28
  • 12.8.2011 7:00:00

Uspješne i bogate muškarce često se može vidjeti u društvu mladih i atraktivnih djevojaka, a sudeći prema rezultatima novoga istraživanja, uspješne žene spremne su, baš kao i muškarci, svoju moć koristiti kako bi privukle partnera

Nova akademska studija pokazala je da žene same po sebi nisu ništa čednije od muškaraca, a razlika je samo u tome da žene do sada nisu imala samopouzdanja ili prilike svoju moć iskoristiti kao sredstvo zavođenja.

Kao i muškarci, žene su otkrile da je moć snažan afrodizijak te je se ne srame upotrijebiti niti osjećaju krivnju zbog toga. Profesor Joris Lammers sa Sveučilišta Tilburg u Nizozemskoj, koji je proveo više od 1.500 anonimnih anketa s čitateljima jednog poslovnog magazina, otkrio je da su moćne žene češće nevjerne.

Rezultati istraživanja u konačnici su pokazali snažnu vezu između moći i nevjere, bez obzira na spol. 'Najjači prediktori nevjere nisu vjere i moral, već moć i prilika. Moć može ugušiti glas morala i povećati sklonost riziku. Taj utjecaj moći na žene djeluje jednako kao i na muškarce', kaže profesor Lammers.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više