Ljubav i seks STRAST U UREDU

Muškarce više privlače manje uspješne kolegice

  • Autor: tportal.hr
  • 3.8.2011 11:05:41
  • 3.8.2011 9:49:37

Mnogi su barem jednom pogledali u smjeru zgodne kolegice ili kolege s posla, no baš kao i svaka veza, tako i ona s osobom s radnoga mjesta ima svoje prednosti i nedostatke. Premda je ljubavna afera jako uzbudljiva, kako pokazuje novo istraživanje, muškarci preferiraju niže pozicionirane kolegice

Veliko istraživanje koje su proveli stranica AskMen.com i Cosmopolitan pokazala je vrlo zanimljive rezultate kada se radi o ljubavnim aferama u uredu. Prema rezultatima istraživanja, čak 56 posto muškaraca, ako bi imalo priliku, spremno bi se upustilo u aferu i prešlo bi granice profesionalnog odnosa s kolegicom s posla. 45 posto ispitanih muškaraca izjavilo je da se nisu upustili u vezu s kolegicom s posla jer su smatrali da to baš i ne bi bila dobra ideja te da bi taj odnos imao više negativnih nego pozitivnih posljedica.

Istraživanje koje je obuhvatilo čak 70 tisuća muškaraca iz SAD-a, Australije, Velike Britanije i Kanade pokazalo je da su muškarci skloniji upustiti se u aferu s kolegicom koja je niže pozicionirana ili pak manje uspješna u poslu od njih.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više