Ljubav i seks NAGRADNJAČA

Dobitnici knjige 'Što je za mene seks'

  • Autor: tportal.hr
  • 8.8.2011 10:36:23
  • 29.7.2011 13:51:02

Prva popularno-znanstvena knjiga najpoznatijeg Hrvatskog seksologa Aleksandra Štulhofera pod nazivom 'Što je za mene seks' zbirka je kolumni objavljenih u Cosmopolitanu tijekom tri godine. Tportal.hr i Profil poklanjaju svojim čitateljima tri primjerka knjige

Zanimljive teme koje se kriju iza još zanimljivijih naslova daju odgovore na brojna pitanja kao što su: Što je dobar seks, ima li seksa i nakon ljubavi, kakva je veza između seksa i emocija te na još mnoga druga.

Sve one govore o seksu, ali ne i samo o seksu. Priče su to koje propituju naše stavove, običaje i navike, predrasude i uvjerenja, bave se odnosima između dvoje ljudi, pričaju o povjerenju, bliskosti, prepuštanju, užitku.

O tome kako smo istodobno i snažni i senzibilni i ranjivi, o tome koje nam se stvari sviđaju te kako to da nam se nešto sviđa s nekim osobama, a s drugima ne.
Potiču nas da razmišljamo o rušenju postavljenih granica i zadanih okvira te o propitivanju društvenih normi i predrasuda.

Ovo nije knjiga koja će vam reći kako se ponašati u kojem trenutku, ali će vas potaknuti da razmišljate o sebi, svojim postupcima, zadovoljstvima užicima i o ljubavi.


Knjigu su osvojili:

Brigita Čiš
Davor Sabati
Ivica Hermeščec


Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više