Ljubav i seks UGODNO S KORISNIM

Durex traži pokusne kuniće za kondome

  • Autor: tportal.hr
  • 22.7.2011 9:21:24
  • 22.7.2011 8:19:12

Švedski gigant u proizvodnji kondoma otvorio je natječaj za više od tisuću švedskih građana oba spola kojima nude posao testiranja kondoma, piše stranica The Local. Kandidati moraju imati najmanje 18, a najviše 30 godina, a rok za prijavu traje do kraja srpnja

'Nudimo fleksibilno radno vrijeme i težak rad koji, međutim, nudi veliko zadovoljstvo. Za posao nije potrebno nikakvo radno odijelo, niti posebna edukacija. Posao možete obavljati kako želite, ali bolje da ne bude nezrelo', piše u reklami na Durexovoj stranici.

Popis izabranih kandidata bit će objavljen u rujnu, a ako je kandidat dobre naravi, ambiciozan, vedar, znatiželjan i sklon uzbuđenju, idealan je za ovu poziciju, piše na stranici. Zainteresirani za posao mogu na Durexovoj stranici popuniti formulare i odgovoriti na nekoliko pitanja koja se tiču seksa te napisati zašto su upravo oni savršena osoba za testiranje kondoma.

Kandidati automatsku ulaze i u nagradnu igru u kojem se fond kreće od vikenda u Stockholmu do seksualnih igračaka koje proizvodi kompanija. Svaki novi uposlenik dobit će majicu koja će pokazivati njegov novi status testera kondoma.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više