NE PALE SVAKOG ISTE STVARI

Kakav vas seks najviše uzbuđuje?

26.07.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Zabranjeni seks, nastrani seks, pomirbeni seks, seks za jednu noć, seks na javnom mjestu… Što u vama najbrže izaziva tu nužnu napetost?

Neovisno o tome radi li se o seksualnoj napetosti koja se tijekom mnogih mjeseci nakupljala između dvoje prijatelja/suradnika/poznanika ili o onoj koja je planula u trenutku, u jednom pogledu preko ruba čaše na domjenku – pitanje dobrog seksa uvijek je pitanje razrješenja ove napetosti.

Mnogi od nas znaju kako često očekivani užitak bude u mašti i predobro razrađen, samo da bi njegova realizacija bila blijeda slika stvorenih očekivanja. Kemija nije dovoljna, potrebna je i suptilna razrada izvedbe. Naravno, ne pale svakog iste stvari, pa smo za vas pokušali sortirati vrste seksa u nekoliko kategorija koje možete istraživati da vidite što najbolje pritišće vaše tipke i diže vam adrenalin u krvi.

Seks na neobičnim/zabranjenim mjestima.
Treba li vam napetosti, svakako ćete je dobiti i morate li se stalno osvrtati preko ramena da vidite tko će vas ukebati. Javna mjesta, poput plaže ili garderobe u kazalištu, pružit će vam to uzbuđenje. Naravno, i opasna mjesta poput kabine 30-metarske dizalice također postižu efekt dizanja tenzija.

Seks za jednu noć.
Slučajni susret sa strancem u noći svakako diže adrenalin… Ali diže ga i pomisao na razne spolne boleštine i druge moguće negativne nuspojave usputnog seksa s nepoznatom osobom!


Što najučinkovitije pritišće vaše tipke i diže vam adrenalin u krvi?
Nastrani seks. E sad, komplicirano je reći što je u seksu nastrano. Koliko ljudi, vjerojatno toliko i definicija nastranoga, ali u ovu bismo kategoriju stavili svaki seks koji nije uobičajeni susret dvije osobe koje se na brzinu skinu i obave to.

Bilo što izlazi iz okvira, 'uobičajenog' – mijenjanje partnera, seks utroje, maskiranje i igranje uloga (neovisno o tome jesu li uloge sado-mazo tipa ili tipa Snjeguljica i patuljak) može vam podići napetost, ako vam cijela situacija nije previše strana da biste se mogli dovoljno opustiti i zaista uživati u tome.

Pomirbeni seks.
Za svaki dobar seks je potrebna napetost, a što će bolje stvoriti napetost od dobre svađe? Neki ljudi tvrde da ponekad čak namjerno isprovociraju svađu s partnerom jer je pomirbeni seks tako dobar.

Zabranjeni seks. Tu, naravno mislimo na seks s osobom s kojom se nikako ne biste smjeli upuštati u seks. Ženom svog kuma, na primjer. Ili bivšim, sada oženjenim ljubavnikom. Ili osobom 'pogrešnog' porijekla/nacionalnosti/boje kože, zbog čega bi svi članovi vaše obitelji počinili harakiri da saznaju… E, to je definitivno seksi. Toliko seksi da ne znamo bi li privlačnost uopće postojala da se ne radi o zabranjenoj osobi!