VAŽNO OTKRIĆE ZA ŽENE

A najlakši put do simultanog orgazma je...

07.07.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Kako do simultanog orgazma? Uz pomoć zgodnog frajera jer znanstvenici tvrde da baš takvi muškarci ženu puno brže i puno lakše odvode do 'sedmog neba'

Opće je poznato da žene ne doživljavaju orgazam tako lako i često kao muškarci, ali najnovije istraživanje donosi sjajne vijesti za nježniji spol – seks sa zgodnim muškarcem povećava šanse za doživljavanje orgazma!


U najnovijem istraživanju čiji su rezultati objavljeni u časopisu Evolution and Human Behavior, znanstvenici su proučavali ženske orgazme, točnije koliko često se događaju i koliko traju. Otkrili su da 42 posto žena doživljava koitalni orgazam prije nego što njihov partner ejakulira, a 28 posto žena orgazam doživljava za vrijeme ejakulacije; 33 posto žena orgazam doživljava nakon ejakulacije.

Usporedbe radi, 54,5 posto žena doživljava nekoitalni orgazam, a 72 posto žena orgazam doživljava bez partnera, odnosno tijekom masturbacije.

Na osnovi takvih rezultata i dodatnih proučavanja, znanstvenici su došli do zaključka da žene puno lakše doživljavaju orgazam ako se seksaju sa zgodnim i muževnim muškarcem. S takvim partnerom žene brže i lakše mogu doživjeti i simultane orgazme. Ova otkrića možda će kod nekih žena izazvati nove stavove u pogledu odabira partnera, a posebno kod onih žena kojima je simultani orgazam nedosanjani san.