ČARI ZABRANJENOG VOĆA

Pali li vas seks pred publikom?

13.08.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Jeste li imali kad potrebu jednostavno zaboraviti gdje se nalazite, skinuti sve sa sebe i izgarati u strasti, pa makar svi oko vas popadali u nesvijest? Ili vas možda baš to padanje publike u nesvijest pali?

Ljetne vrućine i lagodan život često uzrokuju popuštanje kočnica u nama. Sve je to seksi i kul, ali pažnja: ponese li vas strast predaleko, mogli biste zaraditi i kaznenu prijavu u kojoj će stajati 'nepristojno ili napadno izlaganje tijela u javnosti' ili slična kombinacija riječi. U mnogim je zemljama zakonom kažnjiva golotinja, a pogotovo seks u javnosti. Međutim, iako to uglavnom svi znaju, ipak se svako ljeto netko iznova nađe iznenađen… Ili možda ne?

Čini se da nekima upravo ta čar zabranjenog voća služi kao afrodizijak. Zapravo, neki seksualni terapeuti čak svojim klijentima preporučuju da ugaslu strast potpire s malo zabranjenog seksa u javnosti: strah da ćete biti ulovljeni podiže razinu adrenalina, što podiže opće stanje pobuđenosti cijelog organizma i eto – nakon dugih godina monotonije, stari se par opet nađe ponesen žarom trenutka.

Dok malo valjanja u makiji na nekoj plaži vjerojatno neće završiti u novinama, postoje mjesta koja biste ipak trebali izbjegavati. Primjerice, crkve. Nedavni incident u Norveškoj u kojem je par aktivista (čiji je cilj spas šuma?!) počeo voditi ljubav pred oltarom za vrijeme mise, završio je s čak troje uhapšenih. Mediji su prenijeli i sličan događaj u Italiji gdje je pohotni par ulovljen in flagranti - u ispovjedaonici (za razliku od Norvežana, ovi nisi imali misiju – bili su samo prilično pijani!).

Čak i ako ste u Nizozemskoj, gdje se na ovakve stvari gleda vrlo blago – potrebno je zadržati minimalnu dozu razuma: prije nekog je vremena jedan par uhapšen zbog vođenja ljubavi ni manje ni više nego – na haubi policijskog automobila! I to dok su policajci bili u autu! Možda bi onoj ranije spomenutoj potrebi za adrenalinom valjalo pripisati i motive engleske javne pravobraniteljice koja je uhvaćena u strastvenom klinču sa svojim klijentom u zatvoru (da ne bude zabune, on tamo nije bio zbog gospodarskog kriminala - optužen je za višestruka brutalna ubojstva!) ili južnoafričkog para koji je nedavno stradao vodeći ljubav na tračnicama.

Kao i uvijek, znate da mi odobravamo sve što vas čini sretnima, a vođenje ljubavi svakako preferiramo pred kamenovanjem. Ipak, prije nego što se ovog ljeta upustite seksi igrice izvan kreveta, probajte izbrojiti do deset, a dok brojite još se jednom zapitajte je li ovaj spomenik kulture koji posjećuju stotine turista s videokamerama baš najbolji mogući izbor?