Ljubav i seks HAJDE DA SE VOLIMO

Kako srpski urbani rječnik definira Hrvatice?

Tolerancija je ključ slaganja u svim vrstama međuljudskih odnosa – u krevetu ili izvan njega. Vježbajmo toleranciju!

Došla su nova vremena. Politički birokrati kažu da ćemo u Europu. Iskazali smo se finima na velikom gay prideu u Zagrebu, pa bi valjalo malo poraditi i na ostalim oblicima tolerancije. A kako najlakše prožvakati škakljive teme, nego kroz zezanciju i seks?

Već neko vrijeme u popularnim 'forwardušama' mailom stižu i definicije raznih pojmova prema jednom urbanom rječniku autoriziranom od naših najbližih istočnih susjeda – tzv. 'rečniku slenga'. Zainteresirani čitatelj može tamo pronaći definicije mnogobrojnih pojmova ili izraza, od političkih (primjerice, definicija pojma EU ) preko medicinskih (vidi npr. 'nadbubrežna žlijezda' ili 'klitoris') do onih koje su tema ove rubrike (ne propustiti 'ljubavne igre u krevetu', 'ženski orgazam', ili 'šta ga tražiš k'o klitoris').

Pažnju su nam posebno privukle dvije definicije koje bi mogle biti od važnosti našim čitateljicama željnim ljetnih avantura. Naime, čini se drage naše, da u toj populaciji imate dosta dobru prođu. A budući da su jadranske plaže svako ljeto sve više posjećene od istočnih nam susjeda, možda ćete upravo ovo ljeto imati priliku uvjeriti se koliko ima istine u pričama o njihovoj ljubavničkoj nezasitnosti. Spomenuti rječnik pojam 'Hrvatice' definira ovako: 'Okidač za eksploziju testosterona kod prosječnog srpskog muškarca, zbog dosad neutvrđenih razloga. Nit su ljepše od naših (nit ružnije), nit skockanije, nit pametnije, pa ipak tu riječ izgovaramo za oktavu niže od ostalih.' Definicija pojma 'Hrvat' još je jasnija i konciznija: 'Srećnik koji hefta Hrvatice.'

Kao Hrvatu, teško mi je ne složiti se s potonjom definicijom. O ljepoti naših djevojaka priča se i u mnogo širim krugovima od ovih naših balkanskih, pa nas ni ova definicija ne treba čuditi. Ujedno, onaj stereotip koji je otjelovio Bata Živojinović u filmu o 'Štefici Cvek u raljama života' je zaista već pomalo zastario, pa se veselimo svježim lovačkim pričama!
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više