NIVES CELZIJUS:

Dino i ja uživamo u cyberseksu

29.06.2011 u 09:34

Bionic
Reading

Pjevačica, starleta i spisateljica Nives Drpić izdala je svoju drugu po redu knjigu naziva 'U krevetu s Cristianom' te otkrila svoj stav o prevari i koliko je iskusna u cyberseksu

Nakon što je za svoj prvijenac 'Gola istina' osvojila i nagradu Kiklop, nova knjiga Nives Drpić Celzijus, supruge nogometaša

Dine Drpića, zasigurno će privući pažnju mnogih. Premda njezina nova knjiga 'U krevetu s Cristianom' nije preporučljiva za mlađe od 18 godina, u intervjuu za Stars Nives kaže da je vrlo ambiciozna djevojka pa nije isključena ni opcija da jednoga dana napiše i knjigu za lektiru.

Premda njezina nova knjiga donosi savjete kako upecati nogometaša, Nives svog Dinu drži na oku te kaže da prevara ne dolazi u obzir. 'Vjerujem da Dino ne bi baš dobro prošao, međutim ima ženica nogometaša kojima to očito ne smeta. Toleriraš li jednom prevaru, nadrapao si', kaže Nives u intervjuu za Stars.

Nives je otkrila i da Dino i ona u trenucima razdvojenosti često posegnu za alternativnim rješenjima poput cyberseksa. 'Moj suprug i ja često smo odvojeni, a opet imamo svoje potrebe, tako da moramo tražiti alternativna rješenja poput cyberseksa', priznaje Nives za Stars.