TAJNA USPJEŠNA BRAKA

Jada i Will Smith seksaju se na 'zanimljivim' mjestima

28.06.2011 u 13:44

Bionic
Reading

Jada i Will Smith poznati su po uspješnom braku, a seksualnu strast održavaju raznim iznenađenjima o kojima se ne srame govoriti

Jada Pinkett Smith otkrila je medijima da se ona i njezin suprug, poznati glumac Will Smith seksaju na zanimljiv mjestima te na taj način svoj ljubavni život održavaju uzbudljivim. Bračni par Smith voli eksperimentirati u seksu i to se ne srami javno priznati.


'Vodimo ljubav na različitim zanimljivim mjestima. Shvatili smo da moramo zadržati spontanost, ali i nepredvidivost, jer ako zapadnemo u rutinu, postat će nam vrlo dosadno. Obvezali smo se jedno drugome i ovo je sastavni dio naše obveze', izjavila je lijepa Jada.

Iako su dio holivudske elite u kojoj je razvod potpuno normalna stvar, Jada i Will poduzeli su sve da svoju bračnu zajednicu sačuvaju do kraja života, ponajviše zbog svoje dvoje djece. 'Odavno smo se dogovorili da nećemo vikati jedno na drugo kada se svađamo. Naravno, i mi u braku imamo uspona i padova, ali s obzirom na to da smo oboje temperamentni, unaprijed smo dogovorili ponašanje za teška vremena kako se ne bismo međusobno vrijeđali', objasnila je 39-godišnja glumica.