Ljubav i seks NAGRADNJAČA

Real Feel – kondom nove generacije - dobitnici

  • Autor: tportal.hr
  • 28.6.2011 11:30:38
  • 21.6.2011 10:25:57

Durex, globalni lider na tržištu kondoma, lansirao je novi proizvod koji će vam bez sumnje omogućiti još više bliskosti u ljubavnom odnosu. Riječ je o kondomu pod imenom Real Feel koji, kao što i samo ime govori, omogućava pravi, prirodan osjećaj te poboljšanu osjetljivost. A tportal.hr ovom prilikom poklanja svojim čitateljima pet paketa kondoma

Real Feel ili, kako ga još nazivaju, 'kondom nove generacije', jedinstven je na domaćem tržištu. Napravljen je od specijalnog sintetičkog materijala, poliizoprena koji je mekši i nježniji od standardnih kondoma, a idealan je i za sve one koji su alergični na lateks. Naime, sintetički poliizopren razlikuje se od lateksa i po tome što ne sadrži nečistoće ni proteine koji mogu uzrokovati alergijske reakcije.

S obzirom na to da je riječ o umjetnom materijalu, posebna je pažnja posvećena procesu sinteze, čime je stvoren poliizopren s poboljšanim karakteristikama kao što su mekoća i elastičnost. Upravo te odlike omogućavaju Real Feel kondomu da se maksimalno prilagodi tijelu, dajući tako gotovo prirodan osjećaj.

Anketa koja je prije nekoliko godina provedena na više od četiri tisuće ispitanika pokazala je da je upravo želja za što prirodnijim osjećajem tijekom odnosa jedan od najvažnijih odrednica (uz sigurnu zaštitu, kvalitetu i povjerenje u brand) prilikom kupnje i korištenja kondoma. Iako je na domaćem tržištu ponuda ovog tipa (tzv. feel segment) kondoma tek u povojima, riječ je o najbrže rastućem tržišnom segmentu na globalnoj razini.

Uz sve navedeno, Real Feel kondomi imaju već tradicionalnu Easy on oznaku (anatomski prezervativi, posebno oblikovani za lakše stavljanje i ugodniju upotrebu), a zbog posebnog načina proizvodnje, imaju i bolji miris. Ukratko, Durex se potrudio da vam ništa ne odvraća pažnju, a na vama je samo da se opustite i slobodno uživate sa svojim partnerom.

Nagradu su osvojili:

Mario Vitić
Marko Mandić
Gordan Poljak
Jelena Štefan
Ana Vidović

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više