Ljubav i seks IDEALAN TIP

Kakvog muškarca žene smatraju najprivlačnijim?

  • Autor: tportal.hr
  • 13.6.2011 11:03:09
  • 13.6.2011 10:11:33

Još je u 19. stoljeću spisateljica Jane Austin tvrdila da dobrostojeći muškarci potiču zanimanje velikog broja žena, a najnovije istraživanje dokazuje tu tvrdnju. Naime, rezultati istraživanja ukazuju na to da žene još uvijek privlači bogatstvo i status

Istraživanje, provedeno na temelju informacija koje su ustupile korisnice stranice match.com, najveće tvrtke za pronalaženje partnera, dokazuje pretpostavke iz knjige 'Ponos i predrasude', prenosi Daily Mail. Naime, prema istraživanju, žene su sklonije izabrati one muškarce s visokom plaćom te one koji rade kao izvršni ili viši menadžeri.

Nakon menadžera, koji zauzimaju prvo mjesto na listi najpoželjnijih partnera, na drugom mjestu nalaze se liječnici, veterinari i stomatolozi, a na trećem su odvjetnici, poslije kojih slijede nastavnici.

Vatrogasci, koji su dugo bili popularni i o kojima je maštao velik broj žena, sada se nalaze na 33. mjestu od ukupno 79 navedenih zanimanja, prenosi Daily Mail. Korisnice stranice match.com su kao najmanje poželjna zanimanja svojih potencijalnih partnera navele cvjećare, knjižničare i vozače kamiona.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više