Ljubav i seks LEGITIMNI I JASNI

Opravdani razlozi da nekom slomite srce

  • Autor: tportal.hr
  • 19.5.2011 9:01:33
  • 19.5.2011 8:00:00

Ne možete zamisliti da ste s njim intimni. Nema više strasti, samo veza iz obveze, zbog prošlosti i bivših uspomena. Ne samo da ne planirate zajedničku budućnost već maštate da ste s drugim muškarcima. Vrijeme je za alarm i trenutačni prekid

Iako biti ostavljen nije nimalo ugodno, nije lako biti ni onaj koji ostavlja. No ima razloga kada jednostavno više nije moguće biti u vezi. Sasvim opravdanih razloga koji vam daju legitimitet da nekome slomite srce.

Ne želite više biti intimni s njim
Bilo da tek trebate spavati s njim, a jednostavno ne želite, ili pak da ste bili s njim intimni, ali vas više ne pali, ili da više ne volite način na koji vas dotiče, vrijeme je za prekid.

Možda vaš dragi spada u one frajere koji vas jednostavno obožavaju, stavljaju na prvo mjesto, nasmijavaju i tretiraju vas kao kraljicu. Možda su to sve razlozi da ostanete s njim. No ukoliko vas i sama pomisao na intimnost s njim baca u očaj jer s vaše strane nema ni trunke strasti, vrijeme je da okončate romansu. Ovdje se vjerojatno radi o prijateljstvu, a ne o ljubavi, a strasti pogotovo.

Često maštate kako bi bilo biti s drugim muškarcima
Malo ljudske znatiželje je normalno i poželjno. No ako zamišljate cijelu vezu s drugim muškarcem, te kako bi bilo s njim u krevetu, na odmoru, u obiteljskom gnijezdu, vrijeme je za uzbunu. Konstantno maštanje ili uspoređivanje aktualnog partnera s drugim potencijalnim znak je da je vaše srce krenulo dalje, a da si to ne možete priznati. Budite hrabri i prekinite na vrijeme, dok muškarca s kojim ste u vezi ne povrijedite još više.

Nikada ne razgovarate o zajedničkoj budućnosti

Živjeti u sadašnjosti je super, no nikako ne planirati i maštati o budućnosti i onom lijepom što nas čeka, jednostavno nije normalno. Veze trebaju rasti i razvijati se. U određenom trenutku dolaze prijelazni trenuci kada treba odlučiti što i kako dalje i u kojem se smjeru veza razvija.

Ukoliko nikako ne razgovarate o zajedničkim planovima i ne planirate budućnost, vrijeme je za prekid. Bolje da budete slobodni kad naiđe gospodin pravi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više