OPAKO

Odlični načini kako natjerati frajera da vas ostavi

27.06.2011 u 08:53

Bionic
Reading

Želite se riješiti dosadnog frajera, a ne želite ga napucati? Naprotiv, želite da on ostavi vas i nikad vam se više u životu ne javi. Mi vam otkrivamo kako biti dosadno zanovijetalo od kojeg će i najuporniji frajer pobjeći glavom bez obzira

Mislite da su prekidi teški. Ne morate ih proživljavati. Natjerajte svog dosadnog dragog da vas ostavi i pobjegne glavom bez obzira. Evo kako:

Prisilite ga da obavlja što više poslova po kući. Još bolje, neka obavlja sve kućanske poslove. Dignite sve četiri u zrak i na jedno vrijeme zaboravite na čišćenje, peglanje, pranje posuđa. Tražite svoja prava i recite mu da sad on mora obavljati sve umjesto vas. Kad počne pospremati, prigovarajte mu i tražite mane. Vičite na njega i pitajte ga zna li on išta napraviti kako treba.

Počnite zijevati dok se seksate. Bez obzira koliko žestoko ili zabavno bilo. Zijevajte.

Recite mu da su njegovi prijatelji patetični gubitnici i da se mora malo manje družiti s njima, ako želi da ostanete s njim u vezi. Još bolje, recite mu da ne želite da viđa svoje prijatelje.

Visite kod njega u stanu. Donesite svoju četkicu. Zauzmite njegovo omiljeno mjesto i zgrabite upravljač. I nikako ga ne ispuštajte iz ruku. Birajte samo vaše omiljene programe i serije. Tražite od njega da ih on gleda s vama.

Prestanite se brijati. Sad je vrijeme da uzgajate šumicu.

Recite mu da bi voljeli probati kako izgleda seks u troje, ali uključujući njega i njegova prijatelja, a ne vašu prijateljicu.

Potpis slike..

Ne dajte mu da gleda sportski program. Uvijek kad poželi gledati utakmicu, urlajte kao razmaženo derište da vi želite gledati 'Seks i grad'.

Iz hladnjaka izbacite meso, salame i sireve. Napunite ga brokulom, cvjetačom i salatama. Držite mu predavanja o zdravoj prehrani, visini kolesterola i šećera u krvi.

Kupujte mu preružne majice i veste i inzistirajte da ih nosi.

Ne zaboravite mu tijekom vožnje stalno govoriti da morate ići piškiti. I kad vam stane na prvom odmorištu, za desetak minuta krenite s istom pričom. I tako nekoliko puta zaredom.

Tjerajte ga da ide s vama na obiteljska okupljanja, proslave, kave.