Ljubav i seks ROMANTIČNI I NJEŽNI

Žene danas 'padaju' na umjetnike

  • Autor: tportal.hr
  • 19.4.2011 12:18:01
  • 19.4.2011 11:08:18

Kakvi su muškarci trenutačno 'in'? Ako je vjerovati stručnjacima – umjetnici! Naime, američki i francuski seksolozi navode da je u žena vidljiv trend naklonosti prema umjetnicima

Slikari, glazbenici, kipari, glumci… To su muškarci koje žene u posljednjih nekoliko godina doživljavaju najprivlačnijima. Zašto? One koje su bile s takvim muškarcima kažu kako je riječ o uistinu romantičnim dušama koje poznaju pravu žensku prirodu te se ne boje pokazati nježnost. Uza sve to, kako smatraju žene, takvi su muškarci i tajanstveni, a samim time i privlačniji.

Ženama je privlačan i izgled umjetnika. Takvi muškarci njeguju nehajan izgled uz trodnevnu bradu koju mnoge žene smatraju privlačnom. Naime, jedno je australsko istraživanje pokazalo kako žene uzbuđuje dodir muške brade na licu. Osim toga, umjetnici su i brižniji muškarci u čemu se zasigurno krije veliki dio njihove privlačnosti.

Očito je da se ženski ukus s godinama mijenja. Ne tako davno žene su 'padale' na zločeste muškarce, odnosno one neuhvatljive koji se prema njima nisu ponašali baš onako kako bi trebali. Jesu li se žene možda opametile ili je riječ samo o prolaznu trendu, vrijeme će pokazati. Sada je jedino jasno to da su umjetnici na cijeni.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više