UGODNI LI NEUGODNI

Što znače seksi snovi koje sanjate?

14.04.2011 u 10:06

Bionic
Reading

Seksi snovi mogu biti čarobni, ali mogu biti i iznimno uznemiravajući - ovisno koga i što sanjate. Kako ne biste više razbijali glavu oko takvih snova, mi vam donosimo objašnjenja stručnjaka

Jeste li ikada sanjali seks s muškarcem koji nije vaš partner? Ako jeste, nemojte se brinuti jer to je potpuno normalna pojava i nije znak da duboko u sebi želite prevariti voljenog muškarca. Seksualni snovi nikada nam ne otkrivaju točno ono što se u snu događalo. Mi vam donosimo savjete stručnjaka koji će vam pomoći da rastumačite svoje seksi snove.


Seksualni snovi otkrivaju puno o vama
Seks sa šefom
Ako sanjate seks sa šefom, znači li to da vas on doista privlači? Pa zapravo i ne. 'Seksi san o šefu zapravo otkriva da biste na poslu trebali biti asertivniji te da vam nedostaje autoriteta u poslovnim komunikacijama', pojašnjava stručnjakinja za snove Lauri Quinn Loewenberg. Inače, ako sanjate bilo kojeg muškarca s posla, pokušajte otkriti sami značenje sna jer je uvijek vezan uz vas i vašu situaciju na poslu.

Seks s bivšim
Sanjate divlji seks s bivšim partnerom unatoč tomu što ste se zakleli da se više nikada nećete seksati s njim? Ni takav san nema doslovno značenje. On najvjerojatnije predstavlja način na koji vaš mozak rješava emotivne probleme, posebno ako je on prekinuo s vama, a ne vi s njim. Osim toga, san o seksu s bivšim najčešće se pojavi kada se u vašoj trenutnoj vezi javi rutina. U takvim okolnostima zadatak seksi sna s bivšim je da probudi malo strasti u vama.

Seks sa strancem

Zabrinjava vas vrući san o seksu s potpunim strancem? Mislite da ste zbog toga nastrani? Ne brinite se jer stranac u snu ste zapravo vi sami. Obično se javlja u životnom razdoblju kada vam treba snaga i hrabrost. 'Ako riješite dobro teške životne probleme, stranac u snu i seks s njim pojavljuje se kao potvrda da ste sami ponosni na sebe i na to kako ste obavili posao', kaže Lauri Quinn Loewenberg. Obratite pažnju na stranca u takvim snovima jer na taj način možete otkriti i nešto novo o sebi.

Seks s prijateljičinim dečkom ili mužem
Na javi vam takvo što nikada ne bi palo na pamet, ali se zato javlja u snovima. Je li to normalno? Da, stručnjaci kažu da se nemate zbog čega brinuti. Najčešće sanjamo takve snove kada prijateljičin dečko ili muž ima karakteristike koje bismo voljeli da posjeduje i naš partner. Primjerice, ako je prijateljičin dečko ili muž vrlo pažljiv, a vaš nije, vrlo je vjerojatno da ćete ga sanjati zbog toga. Ako sanjate takve snove, porazgovarajte s partnerom otvoreno i recite što vam smeta u vašem odnosu.

Seks sa ženom
Sanjali ste takvo što? Bez brige, to ne znači da ste biseksualni ili homoseksualni. Takvi snovi znače da ste zapravo ponosni na svoje ženske atribute. Takvi snovi nešto se češće javljaju u trudnoći kada je žensko tijelo u svom najženstvenijem izdanju. Ako ste sanjali ovakav san, prisjetite se jeste li se prošlih dana našli u situaciji koja je zahtijevala vaš ženski angažman poput njegovanja bolesne prijateljice ili nešto slično. Obično se u takvim situacijama javljaju seksi snovi s drugom ženom.