Ljubav i seks OTVORITE OČI

Znakovi koji govore da vas vara

Ne morate se pretvoriti u Matu Hari da biste doznali što vaš partner radi, ali evo nekoliko znakova koji će vas možda navesti na to da - otvorite oči

U čak 80 posto slučajeva prijevare u braku ili vezi izlaze na vidjelo. Dvostruki je život, naime, vrlo stresan, pa se vrlo lako može dogoditi pogrešan korak - i to koban, piše PourFemme.

Život s 'rogovima' poprilično je težak, to više što oni ili one kojih se to tiče ne znaju za to. Ne morate se pretvoriti u Matu Hari da biste doznali što vaš partner radi, ali evo nekoliko znakova koji će vas možda uputiti da - otvorite oči.

Recimo, iznenadni pokloni od partnera koji inače zaboravlja godišnjice i rođendane. Zgodno, no provjerite mu izvod s kartice.

Novootkriveni sportaš koji drži dijetu, umjesto partnera koji je sve podređivao ljenčarenju u naslonjaču uz pivo? Nešto tu ne valja, pa zavirite u košaru s rubljem.

Oh, koliko se samo presvlači? Duge tišine koje su znale vladati među vama zamijenila su česta telefoniranja u stilu: 'Draga, gdje si?' Sve je jasno, izbjegava mogućnost da se slučajno sretnete.

Supermen odnedavno gostuje u vašem krevetu? Ne čudite se, to progovara grižnja savjesti.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više