DOBRO OTVORITE OČI

Seksi poza otkriva je li njemu stalo ili nije

04.04.2011 u 08:46

Bionic
Reading

Stručnjaci kažu da muškarci o sebi i odnosu sa ženom otkrivaju mnogo tijekom seksa. Stoga ako pokušavate odgonetnuti kako vas on doživljava, obratite pozornost na pozu koju on najčešće bira

Vaš muškarac nije baš čovjek od velikih riječi pa niste sigurni kako vas doživljava? Stručnjaci kažu da muškarci neizrečene stvari otkrivaju najčešće putem seksa. Zato, drage dame, dobro otvorite oči.

Ako voli da ste vi gore, zasigurno uživa u pogledu na vaše tijelo
Tzv. doggy style
Vaš muškarac preferira pozu doggy style? To bi mogao biti znak da vaš odnos ne doživljava pretjerano intimnim. Naravno, povremeni seks u toj pozi ne znači da je vaša veza osuđena na propast, ali ako je to najčešći način vaše intimnosti, vrijeme je da razmislite o odnosu. Stručnjaci kažu da muškarci biraju tu pozu kada žele spriječiti nastajanje intimnosti i kada ženu ne doživljavaju ozbiljno. Na taj način štite sebe od povezivanja.

Žlica
Riječ je o položaju u kojemu muškarac cijelim tijelom leži priljubljen uz ženska leđa i noge. Ako vaš dragi tako vodi ljubav s vama, možete biti mirni i zadovoljni. Naime, stručnjaci kažu da muškarci gaje snažne osjećaje prema ženi s kojom tako vode ljubav. To je vrlo intimna poza u kojoj se muškarac postavlja kao svojevrsna zaštita žene i time pokazuje da mu je stalo. Naravno, takva poza ne govori puno ako je prakticirate tu i tamo pa vodite računa i o tome.


Ona na njemu

Ako on uglavnom preferira seks tako da ste vi najčešće na vrhu, vrlo je velika vjerojatnost da obožava vaš fizički izgled. Ta poza njemu omogućuje dobar pogled na vaše tijelo i lice. To može imati dvostruko značenje – da mu se sviđate isključivo fizički ili vas gotovo obožava pa vas neprestano želi imati na oku. Takva poza otkriva i da bi dominaciju u odnosu mogao prepustiti vama pa se poslužite ženskim šarmom da otkrijete koliko mu zapravo značite.

Misionarski položaj
Prema mišljenju stručnjaka, ova poza otkriva muškarca kojemu je stalo. Ako vaš dragi najčešće bira tu pozu, možete biti mirne jer mu je stalo do vas. Uz to, ta poza otkriva i da je tradicionalan pa bi vam mogao pružiti nježnost i zaštitu. Problem je jedino što bi vam s vremenom mogao dosaditi seks s njim pa na sebe preuzmite odgovornost za osvježavanje seksualnih druženja.

69
Iako je ova poza namijenjena oralnom seksu, i ona puno otkriva o vašem odnosu. Muškarci koji ovo preferiraju uglavnom traže trenutačno zadovoljstvo i užitak. Vrlo je vjerojatno da i vas tako doživljava – kao trenutačni užitak. Ako je ovo poza koju on najčešće bira, razmislite malo o vašem odnosu. Poza 69 udaljava lica i koncentrirani ste jedno drugome na spolne organe. Iako to nije nužno loša stvar, problem je ako vas doživljava isključivo kao vaše tijelo.