ČEGA SE BOJE

Najveći muški strahovi u krevetu

18.03.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Većina muškaraca, bar kada je seks u pitanju, drži se samouvjereno i nepobjedivo, no ne dajte se zavarati - i oni se boje. Posebno kada je riječ o veličini, tehnici i općenito seksualnoj izvedbi

Donosimo popis njihovih najčešćih seksualnih strahova.

Zastrašujuća im je pomisao da ćete ih uspoređivati s drugim muškarcima
Svaki muškarac priželjkuje da baš on bude taj koji će ponijeti titulu najboljeg ljubavnika. Svaka moguća usporedba s bivšim frajerima čini ih pomalo nesigurnima. Pogotovo će biti uplašen ako njihova draga spominje svog bivšeg i prijašnja seksualna iskustva. Ako kaže da je njezin bivši dragi bio loš u krevetu, mogao bi pomisliti da ćete i o njemu jednog dana tako pričati. Kako biste umanjili njegov strah, recite mu što u krevetu volite da vam se radi i u čemu najviše uživate.


Neće mu biti baš ugodno ako pričate o bivšem, voli vjerovati da je ona najbolji i jedini
Boji se da ćete njegov penis smatrati premalim
Prosječna veličina penisa iznosi 16,5 centimetara. Ako on ima manji, vjerojatno je očajan zbog toga. Muškarcima koji su iskompleksirani jer misle da imaju mali penis teško je objasniti da veličina nije bitna. Većina ih je uvjerena da samo veliki može obaviti posao. Vjeruju da je veliki penis ključ seksualnog uspjeha.

Iako ima i dosta žena koje dijele ovo mišljenje, na radost muške populacije, velik dio žena smatra da je važna tehnika, sposobnost zavođenja, maženja i poljubaca, a ne samo velika alatka.

Probajte ga uvjeriti da nije sve u veličini. Izaberite pozu u kojoj može najbolje pokazati što ima, doggy style, naprimjer.

Strah ga je da nije dovoljno atraktivan
Ako ste mislili da muškarci nisu osjetljivi na izgled tijela, varate se. I mnogi moderni muškarci su opsjednuti savršenim tijelima, pogotovo ako imaju zgodne komade i žele ih impresionirati. Nemojte se ni u ludilu smijati njegovom trbuščiću, dlakavim nogama i drugim sitnim nesavršenostima. Dapače, dobro ga je pohvaliti i reći recimo da se osjećate sigurno u njegovom zagrljaju.

Boji se da će prerano ejakulirati
Statistike kažu da najveći broj muškaraca može izdržati dvije do tri minute 'čistog seksa' prije nego ejakulira. Upravo zbog toga jedan od najčešćih muških strahova vezanih za seks je strah od prerane ejakulacije. Isto tako, gotovo svi muškarci bar jednom u životu suočeni su s tim problemom.

Zbog toga se boje da neće seksualno zadovoljiti ženu. Još ako nekoliko puta za redom njegova ljubavnica ne doživi orgazam, njegovu očaju nema kraja. Ako imate takav problem, produžite predigru i dajte si vremena da se i vi uzbudite. Vrhunac možete odgoditi i ako napravite kratku pauzu prilikom snošaja. Ako osjetite da ste se jako uzbudili, stanite na trenutak, ohladite se, pa onda tek nastavite.

Boji se da  neće ispuniti vaša očekivanja
Boji se da je kriv jer niste doživjeli orgazam
Mnogi muškarci sebe optužuju jer njihova draga nije doživjela vrhunac. Još kada čuju o uzastopnim orgazmima nekih žena, naprosto padnu u komu i misle da su oni neuspješni ljubavnici. No dio krivnje za neuspjeh orgazma svakako nose i žene. Kako bi doživjela vrhunac, žena treba biti opuštena, raspoložena i potpuno predana.

Da bi žena došla do vrhunca, muškarac je mora prvo mentalno zavesti. Komplimenti, ugođaj, dodiri, šaputanja dobar su put koji će je dovesti do vrhunca. Saveznik vam je naravno i klitoris, pa je dobro koristiti se ustima, jezikom i prstima.

Boji se loše izvedbe
Loša izvedba je nešto čega se pribojavaju svi muškarci, posebno kod prvog seksa s partnericom. To ih naročito muči ako su imali nekih neugodnih trenutaka s prijašnjim ljubavnicama. Pokažite mu da ga cijenite kao osobu i stvorite opuštajuću atmosferu. Inicirajte vi seks i vodite igru.