PROSJEČNA VELIČINA PENISA

Slovenci veći od Hrvata i Srba

23.03.2011 u 17:11

Bionic
Reading

Nakon ekonomskih, povijesnih, prometnih i inih geografskih karata, objavljena je i velika svjetska interaktivna karta posvećena veličini penisa

Svi zainteresirani za podatak kolika je prosječna veličina penisa muškaraca u određenom dijelu svijeta, više neće morat uludo lutati, već će odgovor dobiti na interaktivnoj svjetskoj karti. Klikom na zemlju koja ih zanima bit će im prikazana veličina izražena u centimetrima, a ona donosi veličinu 'muškosti' prosječnog stanovnika. Ideja o karti rodila se iz činjenice da se na istraživanja vezana uz povećanje penisa i grudi godišnje izdvaja više novca nego li za borbu protiv Alzeheimera, objavljeno je na stranicama Targetmap.com.

Ono što većinu Hrvata zacijelo zanima je kako oni stoje u usporedbi s bližim i daljim susjedstvom te općenito pripadnicima snažnijeg spola. Sudeći prema karti, Hrvati su sasvim prosječni muškarci s veličinom od 14,77 centimetara. U usporedbi s muškarcima iz regije, vrijednosti su slične. Prosječan penis u Srbiji veličine je 14,87 centimetara, u Albaniji iznosi 14, 73 centimetra, a za neke bi moglo doći kao iznenađenje da Slovenci prednjače u veličini sa 15,13 centimetara, dok je mađarski prosjek 16,51. Za Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru još nisu ustanovljene brojke.

Ukoliko neki od domaćih čitatelja nisu zadovoljni izračunatim prosjekom, kao utjehu mogu uzeti Aziju. Naime, prosječan penis u Japanu velik je 10,92 centimetra, u Sjevernoj Koreji 9,66 centimetra, a u Kini 10,89 centimetara.

S druge strane, smatraju li da je priroda i po pitanju veličine bila darežljiva prema Hrvatima, trebali bi pogledati brojke u Južnoj Americi, gdje prednjače Venezuela i Columbia s prosjekom od 17,03 centimetra.

Hoće li vam interaktivna karta pomoći u budućem planiranju odmora, odlučite sami.