ZANIMLJIVA STATISTIKA

Što je sve potrebno da shvatite kako ste našli pravog?

18.03.2011 u 10:02

Bionic
Reading

Prije nego što upozna svoju srodnu dušu, odnosno savršenog muškarca za nju, prosječna žena poljubit će 22 muškarca, uživat će u četiri duge veze i pet puta će imati slomljeno srce

Najnovije istraživanje otkrilo je koliko ljubavnih utakmica u nogama žena treba imati prije nego što pronađe idealnog muškarca. Preračunato u konkretne slučajeve, to izgleda ovako – poljubac sa 22 muškarca, četiri duge veze i pet puta slomljeno srce.


Znanstvenici navode i da će prije Gospodina Savršenog žena proći kroz šest loših spojeva, šest puta će imati neobavezan seks, prevarit će je četiri puta i upoznat će minimalno jednog partnera preko interneta. Uz to, prosječna žena bila je ostavljena za blagdane i imala je tri veze na daljinu.

Za razliku od žena, prosječni muškarac poljubit će 23 žene, imat će deset puta neobavezan seks i šest žena slomit će mu srce. Sve to rezultati su istraživanja u kojemu je sudjelovalo 2000 odraslih osoba, a koje je provedeno na stranici za upoznavanje potencijalnih partnera.

'Svi znamo da nije lako pronaći idealnog partnera, a ovo istraživanje pokazuje da uistinu prolazimo težak put dok ne stignemo do njega. Pravo je čudo da se uopće odlučujemo na izlaske', rekao je u šali Dean Adams, koji je radio na istraživanju. Da u njegovim riječima ipak ima istine, znaju svi oni koji su prošli kroz to.