KAO ISKLESAN

Jeste li ikad vidjele bolje tijelo?

16.02.2011 u 10:09

Bionic
Reading

Glumcu Channingu Tatumu skidanje odjeće nije strano te je poznat i kao bivši striper, a njegove najnovije vruće fotografije objavljenje u magazinu GQ pokazuju je njegovo tijelo i dalje u vrhunskoj formi

Glumac u filmu 'Step Up' pozirajući za najnovije izdanje magazina GQ pokazao je svoj savršeni torzo izgrađen satima provedenim u

teretani. Pozirajući na vratim motela, 30-godišnji glumac odjeven samo u traperice i, naravno, bez majice, čini se poput sna.

Iako potpuno odjeven na fotografiji na naslovnici, Channing Tatum će zasigurno mnogim ženama zaustaviti dah. Novim fotografijama Channing je potvrdio status seks-simbola te priznaje da se zbog svoga izgleda mora stalno dokazivati kao glumac.

'Nitko me ne zove za ulogu, primjerice, odvjetnika. Još se moram stalno dokazivati', izjavio je Tatum koji s Jamiejem Bellom igra u filmu o Rimskome carstvu 'The Eagle'.

Channing je oduvijek bio vrlo otvoren što se tiče svoje prošlosti te je uvijek bez problema pričao o svojoj karijeri stripera. 'Nije mi problem priznati da sam bio striper i ne sramim se toga. Ne žalim ni zbog čega i nisam osoba koja skriva svoju prošlost', tvrdi Tatum.