OBORITE GA S NOGU

Kako postati boginja seksa?

21.02.2011 u 08:49

Bionic
Reading

Biti najbolja ljubavnica koju je vaš partner ikada imao uopće nije komplicirano, sve što trebate učiniti jest razumjeti mušku psihologiju seksa i ne biti kritični. Otkrivamo vam o čemu muškarci doista razmišljaju, što ih uzbuđuje i čemu jednostavno ne mogu odoljeti

Kada bi se pitalo muškarce, seksualne odnose sa svojim partnericama prakticirali bi što češće te ih začinili mijenjanjem raznih poza, uzbudljivih lokacija i maštovitih trikova. Gotovo svaki muškarac će uvođenje novih ideja u seks pozdraviti s oduševljenjem. Osim toga, muškarci su znatno skloniji eksperimentiranju od svojih partnerica. Stoga, jedino što vam stoji na putu da ostvarite vatren, divlji i neobuzdani seks sa svojim partnerom je vaš stav.

Na odluku da isprobate nešto novo u seksu nerijetko utječe naša okolina, posebice ne žene koje su sklone mišljenju da, ukoliko to i drugi ne rade, to jednostavno nije normalno. Idući puta kada vam partner predloži novu pozu, lokaciju ili možda seksualnu igračku, promislite zašto bi vaš prvi odgovor bio negativan te razmislite još jednom.

Preskočite seks u krevetu i unesite avanturizam u vezu

Postoji nekoliko trikova kojima doslovno možete izludjeti partnera te mu pružiti nezaboravan užitak, što će vas postaviti na vrh njegove liste i dodijeliti vam laskavu titulu boginje seksa.

Muškarci su vizualni tipovi, stoga se povremeno poigrajte s njima omogućavajući im da vas vide u seksi pozama i radnjama. Vizualni doživljaj je broj jedan kada se radi o uzbuđivanju muškarca. Stoga ne oklijevate odjenuti seksi odjeći ili donje rublje, pogledati s njim pornić, seksati se pred ogledalom ili se jednostavno prošetati bez odjeće po stanu. Priuštite mu pogled na nešto na što nije navikao, a on zasigurno neće moći odoljeti.

Muškarci jednostavno vole isprobavati nove stvari te, kada vas vaš partner pita da iskušate nešto sasvim novo, on to doista i misli. To ne znači da ga više ne privlačite ili da mu niste dovoljni, samo želi probati nešto novo. Zaključak do kojega veliki broj žena dolazi nakon takvoga prijedloga je da, ukoliko njihov partner želi nešto novo, to znači da mu seksualni život nije zadovoljavajući te se pitaju zašto muškarci žude za pornićima i seksualnim igračkama pokraj prave žene. No, istina je da muškarci ne misle ništa od toga te samo žele unijeti malo promjene i začiniti vaš seksualni život na obostrano zadovoljstvo.

Avanturizmu u krevetu mnoge žene nisu sklone upravo zbog svoga nezadovoljstva izgledom. Tako će rijetko koja žena pristati odjenuti odoru sobarice ili čipkasti korzet jer smatra da će izgledati smiješno i – debelo. No, činjenica je da dok se šetkate u seksi opravici vaš partner uopće ne gleda vaša 'kritična područja', već vas u cjelini i još je vjerojatnije da uopće ni ne vidi vaše nedostatke, već je zaslijepljen samo jednom mišlju.

Ukratko, seks u krevetu je dosadan, stoga što vas sprečava da u seksu uživate negdje drugdje. Seks nabrzaka u kuhinji ili pod tušem može pružiti pravo zadovoljstvo. Uostalom, izostavljanjem seksa u spavaćoj sobi daje vam mogućnost isprobavanja ostalih dijelova stana i poza koji će zasigurno začiniti vaš ljubavni život.