SEKSI KELLY SE ŽALI

Zbog velikih grudi ne shvaćaju je ozbiljno

23.02.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Zanosna Kelly Brook, koja je slavu stekla više zbog svog bujnog poprsja negoli velika talenta, sada se žali da su joj ti aduti odmogli u glumačkoj i manekenskoj karijeri

Lijepa Kelly vjeruje da bi mogla biti cijenjena glumica i model da nema tako velike grudi. Kaže da su njezine grudi, koje mame muške uzdahe, jednostavno prevelike te da zbog njih nikad nije mogla dobiti neki ozbiljniji posao.

'Uvijek su mi bile problem. U svijetu mode nisam imala uspjeha zbog svoje građe i nikad nisam bila, niti ću biti cura koja izgleda moderno', požalila se Kelly, koja je u dobi od 16 godina počela reklamirati kupaće kostime.

Ubrzo je počela krasiti stranice muških magazina na kojima je pokazivala svoje seksi tijelo, a zatim je postala TV voditeljica. No, želja joj je bila postati cijenjeno ime u svijetu mode, u čemu su je uvijek sprečavale velike grudi.

'Nijedna modna agencija nije htjela imati posla sa mnom. U to je doba glavna bila Kate Moss i svi su htjeli mršave cure poput nje. Ja sam bila pogrešna cura u pogrešno vrijeme', žali se Kelly.