Ljubav i seks POUČAK ZA ŽENE

Kako znati da i ovoga puta niste odabrali krivoga?

  • Autor: tportal.hr
  • 13.1.2011 13:52:04
  • 13.1.2011 11:29:50

Velik broj žena će bez puno razmišljanja reći da baš one biraju loše muškarce. Nakon prvotnog uzbuđenja i oduševljenja, ženama se nerijetko događa da prekasno shvate da je njihov izbor partnera i taj put bio katastrofalan

Da biste se zaštitili od neprestanog biranja koliko neodoljivih, toliko i zločestih momaka, postoje sitni znakovi koji vam omogućuju da ih na vrijeme pročitate. Top lista znakova koji su indikatori da vaš izbor nije bio najbolji omogućuje vam da na vrijeme dignete crvenu zastavicu, isključite ga iz igre i date petama vjetra.

Profili na društvenim mrežama postaju sve bitniji, a ukoliko u jednom od škicanja uočite da je vaš odabranik slagao na profilu, pogotovu u cilju da privuče veći broj žena, možda je vrijeme da razmislite o povlačenju.

Godine i iskustvo su kada se radi o vezama itekako bitni, stoga obratite pažnju na to. Muškarac u tridesetima koji nikada nije bio u duljoj vezi ili još nije napustio roditeljski dom ne zvuči obećavajuće.

Bitna stavka je način na koji se odnosi prema vama i prema tome puno možete saznati i zaključiti o osobi koja vam se sviđa. Poziv u hotelsku sobu nakon tri izlaska jasno odaje njegove namjere.

Niti prevelika pažnja i brzo povezivanje nisu preporučljivi. Ukoliko vas nakon drugog spoja nazove svojom djevojkom, možda je vrijeme da stanete na kočnicu.

Između ostaloga, odnos s bivšom djevojkom puno govori o muškarcima. Fotografije bivše u njegovom stanu ne mogu se opravdati, čak ni izgovorom da su samo dobri prijatelji, a ako se dogodi da vaše ime zamijeni njezinim, nemate što razmišljati.

Izjave poput one da ga podsjećate na njegovu sestru ili bivšu djevojku su zabrinjavajuće, kao i činjenica da mora popiti nekoliko alkoholnih pića prije nego što se dovede u pravo raspoloženje.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više