KOBNE POGREŠKE

Kako žene ubijaju strast u vezi?

18.01.2011 u 08:24

Bionic
Reading

Imate li plišane igračke na krevetu? Vučete partnera u šoping? Obratite pažnju na vlastito ponašanje jer možda i nesvjesno ubijate strast u vašoj vezi

Mnoge su žene za narušavanje kvalitete seksualnog života sklone kriviti svoje partnere. Međutim, ponekad je odgovornost za nestanak strasti baš na njima. Iako strast smanjuju brojne okolnosti, žensko ponašanje nije zanemarivo. Donosimo vam nekoliko najčešćih ženskih pogrešaka koje ubijaju strast u vezi.

Mala nužda pred njegovim očima
Intimnost i bliskost su predivne stvari, ali ne zaboravite da sve ima svoje granice. Žene se vrlo često u vezi znaju jako opustiti, čak i previše. Tako im nije strano da, primjerice, malu nuždu obavljaju pred svojom snažnijom polovicom. Na prvi pogled to nije toliko velika stvar, ali s vremenom takvo ponašanje ubija strast. On vam to neće priznati, ali takvo mu ponašanje nije nimalo seksi. Ostavite neke stvari samo za sebe.

Krevet i plišane igračke
Neke su žene nježne, ljupke i još uvijek vrlo zaigrane. Problem je kada takve navike prenesu i u vezu. Krevet u spavaćoj sobi koji bi trebao biti mjesto strasti, neke žene pretvore u dječje igralište. Kako? Na njemu doslovce naprave opsadu plišanim igračkama. Vjerujte da to nije privlačno ni jednome muškarcu, ma koliko on možda tvrdio suprotno. Tako uređen krevet postaje eventualno mjesto za maženje, a ne mjesto za divlju strast. Jeste li sigurni da to želite?!

Spominjanje bivših ljubavnika
Iskrenost je vrlina, ali ne i kod tema bivših ljubavi. Da, on će vas možda nagovarati da mu pričate o bivšim vezama, a možda ćete ga i vi poželjeti učiniti ljubomornim, ali to je tema koju biste trebali izbjegavati. Zašto? Takve teme muškarce čine nesigurnima te se vrlo često znaju povlačiti jer se boje da nisu dorasli situaciji. To je jedan od najčešćih ubojica seksualnog života u vezama.

Partner kao prijateljica
I to je vrlo česta ženska pogreška. U nedostatku prijateljica ili silnoj potrebi za stalnim zajedništvom, žene odvlače svoga muškarca u šoping, na trač-kave, sile ga da s njima gledaju romantične komedije i raspravljaju o PMS tegobama. Osim što su takve stvari za muškarce prava gnjavaža, on vas kroz njih počinje doživljavati i na neki drugi način koji, vjerujte, nije nimalo seksi. Ako želite zadržati strast u vezi, hitno nađite prijateljice i njega pustite da bude muškarac.

Ucjene seksom
Neke žene seks koriste kao sredstvo ucjene. Nažalost ne znaju da to dugoročno donosi probleme. Primjerice, kada nešto nije po njihovom, uskraćuju svome muškarcu seks. Takva taktika možda i upali dva-tri puta, ali kasnije donosi udaljavanje muškarca. Jedno je istraživanje pokazalo da je to jedna od stvari koje muškarci najviše zamjeraju ženama, a stručnjaci tvrde da takvo ponašanje neminovno rezultira otuđenjem partnera.