Ljubav i seks ŠTO STE NAM OTKRILI

Može li vas partner zadovoljiti?

Što je gore? Da vas partner ne uzbuđuje? Ili, da vas uzbuđuje, ali vas ne dovodi do vrhunca? Ipak, najbolje je da vas i uzbuđuje i dovodi do vrhunca

Dobro, možda ste sretnici koji pripadaju onoj skupini ljudi koje vlastiti partner još uvijek uzbuđuje. Dosta toga je, naravno, u vašoj glavi. Međutim, može li vas partner i zadovoljiti? Ili se vi taman lijepo uzbudite, pa ostanete na suhom?

Čak 83 posto muškaraca u svojim dvadesetima kaže da ih uvijek ili gotovo uvijek partnerica dovodi do vrhunca. To se otprilike poklapa s brojem onih koje partner može i uzbuditi, dakle, blago muškarcima u dvadesetima – oni su redovno i uzbuđeni i zadovoljeni. Nakon toga brojka onih koje partnerica može baš uvijek zadovoljiti stabilno pada. Tako odgovara 77 posto muškaraca u svojim tridesetima, 66 posto muškaraca u četrdesetima i 59 posto u pedesetima.

Vrlo sličan obrazac nalazimo kod žena: njih 80 posto u dvadesetima, 72 posto u tridesetima i četrdesetima te 46 posto u pedesetima tvrdi da ih partner može zadovoljiti uvijek ili gotovo uvijek. Svakako, što ste stariji, manja je vjerojatnost da ćete izgarati u ljubavnoj strasti sa svojim partnerom. Stoga je potrebno mnogo više maštovitosti i truda. Ali, koji je minimum s kojim ćete se zadovoljiti?

Opet, oko tri posto muškaraca u svojim dvadesetima, tridesetima i četrdesetima te njih osam posto u pedesetima kažu da ih njihova partnerica baš nikad ne može zadovoljiti. Kod žena je ova slika nešto raznolikija, pa njih sedam posto u svojim dvadesetima to tvrdi, da bi broj ovih apsolutnih nezadovoljnica malkice pao na četiri posto u tridesetima i četrdesetima, a onda ponovo porastao na 11 posto u pedesetima. Srećom, ove brojke ne djeluju zastrašujuće. Ipak, ako ste se našli u ovom malom postotku ekstremnih nezadovoljnika koje partner ne može zadovoljiti baš nikad, vrijeme je da poduzmete drastične korake.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više