OTKRIJTE GDJE GRIJEŠITE

Mali vodič za one koji nižu ljubavne neuspjehe

14.11.2013 u 14:51

Bionic
Reading

Umjesto da krivite druge za ljubavne neuspjehe, preuzmite odgovornost i odlučite se za osobnu promjenu. Prije nego što se uhvatite izazovnog posla, otkrijte gdje griješite

Ne ide vam baš u ljubavnim vezama? Nižete neuspjeh za neuspjehom? Vrijeme je da otkrijete u čemu griješite. Umjesto da krivite muškarce za sve probleme koje su vam, kako sami mislite, izazvali, zavirite malo u sebe, priznajte svoje pogreške i preuzmite odgovornost. Krivnju koju osjećate odbacite i pripremite se za novu funkcionalnu vezu. No prvi je korak da otkrijete u čemu griješite.

Ljubomora je zapravo značajka nesigurnih ljudi
Ljubomora
Mnogi će reći da je ljubomora znak ljubavi, ali ljubomora je zapravo značajka nesigurnih ljudi. Smetaju vam njegove prijateljice? Diže vam se kosa na glavi kad se prisjetite njegovih bivših cura? Želudac vam se grči kad on srdačno popriča s prijateljicom s posla? Sve su to znakovi ljubomore koje muškarci osjete. Ako se tako ponašate u vezi, znajte da sami uzrokujete njezin kraj. Vrijeme je da vratite samopouzdanje, radite na samokontroli i prestanete ugnjetavati partnera.

Svađalica
Prigovarate li stalno partneru nešto? Jeste li uvijek vi u pravu? Neke žene jednostavno ne znaju biti opuštene i sklone su čestim konfliktima. Uvijek sve mora biti po njihovu i one, dakako, znaju sve najbolje. S takvom osobom nije lako egzistirati u vezi i to je ponašanje koje hitno morate mijenjati ako želite uspješnu ljubavnu vezu. Vrijeme je da naučite poštovati muškarca te da naučite uvažavati njegove potrebe. Niste sami u vezi i niste uvijek najpametniji. Imajte to na umu.

Očaj i ovisnost
Neke žene u vezama se ponašaju jako nesigurno i svojim ponašanjem prema muškarcu pokazuju da ne mogu živjeti bez njega. Potpuno su ovisne o partneru, jako su zahtjevne i imaju sve karakteristike očajne žene. Takvo ponašanje muškarce udaljava, jer nema ništa manje seksi od nesigurne i očajne žene. Volite svoga muškarca, ali sami uredite i organizirajte svoj život. Nemojte tražiti od njega da vam on to čini. Družite se i s drugim ljudima, a ne samo s njim. Pokažite mu da ga volite, ali mu jednako tako dajte do znanja da je vaš život divan i vrijedan sam po sebi.

Uvijek na usluzi

Žene koje u vezi ne pokazuju svoj stav ni emocije vrlo brzo bivaju izbačene iz ljubavnog gnijezda. Riječ je o ženama koje uvijek poslušno kimaju glavom, slažu se sa svime što partner kaže, čak i ako sve u njima vrišti da to nije tako. Prilagođavaju svoj raspored njegovom, ne izražavaju ljutnju iako je osjećaju, smiju se kad im se plače i uvijek čine ono što njihov muškarac od njih traži. Kad ih muškarac ostavi, one se prilično začude. Međutim, žene zaboravljaju da muškarci vole baš suprotne žene, dakle one koje su svjesne sebe, znaju izraziti svoje emocije i svoje stavove. Vrijeme je da postanete više svoji, a manje njegovi, jer će to dovesti do drukčijih ljubavnih rezultata.