ZA VEĆI UŽITAK

Otkrivamo kako poboljšati seks u braku

06.04.2011 u 09:06

Bionic
Reading

Nakon niza godina provedenih zajedno, pogled na partnerovo golo tijelo nije više tako uzbuđujući. No, kako biste zadržali strast i dobar seks, i žene se moraju potruditi oko muškaraca, a ne jednostavno čekati da on napravi prvi korak

Svakodnevne obveze, problemi na poslu i kod kuće mogu nas odvratiti od trenutaka nježnosti s partnerom. No, kako se želja i strast ne bi ugasile, potrebo se potruditi.

Entuzijazam je jedan od ključnih faktora za poticanje akcije u spavaćoj sobi. Stručnjaci savjetuju da prestanete čekati da on prvi priđe vama, već za promjenu vi inicirate prvi korak.

Osim što ćete partneru inicijativom pokazati da vam je i dalje neodoljivo privlačan, njegovo samopouzdanje i zadovoljstvo će narasti. Usprkos svim brojnim obvezama, na trenutak zaboravite na obveze i listu stvari koje trebate napraviti, te se jednostavno prepustite trenutku.

Raznolikost je drugi element koji ne treba zanemariti. Naime, ljudi su bića vrlo sklona navikama te, kada jednom pronađu nešto što im se sviđa, nerijetko tu stvar često ponavljaju. Sukladno tome, i seksualni život vrlo lako postane stvar navike.

Kako biste to izbjegli, potrudite se da predigra dugo traje, a možete je započeti već samim odlaskom pod tuš ili ostavljanjem

Samopouzdanje može biti erotičnije i od čipkastog donjeg rublja

seksi poruka za vrijeme radnog vremena. Traženje erogenih zona nikada ne prolazi bezuspješno, a isprobavanje novih seksi poza može donijeti dodatno zadovoljstvo kako vama, tako i njemu.

Svakome je povremeno potrebno malo avanture koja unosi raznolikost i uzbuđenje u seksualni život. Ispričajte jedno drugome omiljenu fantaziju i provedite je u djelo. Mnogi parovi unose pravu akciju u spavaću sobu igranjem raznih uloga, dok druge uzbuđuje seks u javnosti.

Darežljivost nije nešto na što treba zaboraviti u spavaćoj sobi. Stručnjaci upozoravaju da se dosta parova ponaša vrlo sebično prilikom oralnog seksa, što može narušiti ravnotežu u vezi. Stoga je veoma važno voditi računa o tome da partneru uzvratite istom mjerom.

Obiteljski život ponekad može biti vrlo stresan, a svakodnevno suočavanje s problemima i međusobnim razmiricama udaljava misli od seksa. Iskren razgovor i iznošenje vlastitih želja i potreba mogu riješiti mnoge probleme, a to će se zasigurno odraziti i na vaš seksualni život.

Nedostatak samopouzdanja za vrijeme seksa može biti ključno za izostanak zadovoljstva, a upravo doza samopouzdanja može biti najerotičniji detalj koji ćete ponijeti u krevet. Samopouzdanje će se očitovati kako u pokretima, tako i u želji za isprobavanjem novih stvari i poza, a vaš partner će to zasigurno osjetiti.