Putovanja NOVA PONUDA ZA PUTNIKE

Odsad i u Hrvatskoj možete kupiti kartu za brzi njemački vlak

  • Autor: tportal.hr
  • 21.11.2010 15:59:39
  • 21.11.2010 15:16:03

Putnička agencija Croatia Express potpisala je ugovor s Njemačkim željeznicama (DB) i time postala jedino ovlašteno prodajno mjesto u Hrvatskoj za prodaju karata preko sustava DB Bahna. Tako Croatia Express može svojim klijentima ponuditi sve povlastice koje su dosad imali samo u Njemačkoj ili preko interneta, ali uz ograničene mogućnosti

Croatia Express je agencija koja posluje u sastavu Željezničkog ugostiteljstva d.o.o. i koju je 1968. godine željeznica osnovala radi promocije željezničkih usluga i pružanja kompletne usluge putnicima.

U suradnji s tvrtkom Amadeus Croatia d.d., koja je preko globalnog rezervacijskog sustava AMADEUS omogućila pristup ponudi DB Bahna, putnici odsad imaju priliku isprobati novu paletu pogodnosti.

Tako možete kupiti kartu za putovanja unutar Njemačke po cijeni već od 19 eura ili putovati iz Zagreba do Berlina za cijenu od 39 eura. Također možete kupiti karte i rezervacije za vlakove velikih brzina unutar Europe koje dosad nisu bile dostupne u Hrvatskoj, kao što su karte za vlakove Eurostara na relacijama Paris-London i Bruxelles-London, vlakove Talgo i AVE unutar Španjolske te vlakove Thalys, koji prometuju između Njemačke, Belgije i Francuske.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više