NEZABORAVAN POGLED

Ovako izgleda hotelska soba na morskom dnu

30.08.2010 u 10:40

Bionic
Reading

Jeste li se ikad pitali kako je to spavati među ribama i ujutro se probuditi okružen morskim plavetnilom? Sada će si takav scenarij sebi moći priuštiti rijetki sretnici, jer je Conrad Maldives Rangali Island svoj jedinstveni podmorski restoran Ithaa, povodom petog rođendana, pretvorio u luksuzni apartman

Restoran-apartman Ithaa nalazi se na oko pet metara ispod površine Indijskog oceana, a njegov je strop od 180 stupnjeva napravljen od stakla te pruža spektakularan pogled.

Kad su u pitanju destinacije idealne za medeni mjesec, onda je hotel Conrad Hilton vjerojatno na prvom mjestu. Prekrasan luksuzni hotel na egzotičnom otočju nudi nezaboravan ambijent. Osim restorana koji se nalazi na morskom dnu, na tri strane okružen staklom i pogledom u morske dubine, odnedavno u ponudi imaju i apartman s jednako savršenim pogledom koji ostavlja bez daha.

Na internetskoj stranici hotela ne nudi se boravak u podmorskom apartmanu, tako da se ne zna koliko to zapravo košta. Potencijalnim gostima savjetuje se da osobno zatraže noćenje u tom apartmanu, i to minimalno 14 dana unaprijed, jer u njemu svaki par može provesti samo jednu noć. Najskuplji apartman u ovom resortu inače stoji oko 11.000 kuna za jednu noć i nalazi se, naravno, iznad morske površine, tako da je cijena spavanja u apartmanu Ithaa vjerojatno višestruko viša, pa tko voli nek izvoli.

Ovaj luksuzni resort dvaput je proglašen najboljim hotelom na svijetu, nekoliko puta najboljim resortom, a sastoji se od 50 luksuznih vila 79 egzotičnih vila na plaži i 21 prekrasne spa vodene vile koje imaju posebne sobe za tretmane ljepote.