POVOLJNO LJETOVANJE

Jeftine ponude jadranskih hotela

18.06.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Želite li uštedjeti na ljetovanju, niste nužno osuđeni na pronalazak jeftinog apartmana u kojem ćete umjesto na odmor dobar dio dana trošiti na kuhanje i ostale uobičajene kućanske poslove. Za jednako ili čak i manje novca ljetovati možete u hotelu jer su agencije velikim popustima odlučile privući čim veći broj gostiju

Razlog više za odabir povoljnih hotelskih aranžmana je i činjenica da se cijeli iznos može platiti u 12 mjesečnih rata bez kamata ili dodatnih troškova. Tu je još i niz dodatnih pogodnosti poput besplatnog boravka za dijete, usluga 'all inclusive', pa čak i poklon izleta.

Od sredine lipnja pa sve do 10. kolovoza sedam polupansiona u hotelu Istra na Rabu stajat će vas samo 1.330 kuna

Odlučite li se, primjerice, preko Atlas Airtoursa sedam dana provesti u pulskom hotelu Brioni, na poklon ćete dobiti jednodnevni izlet brodom u Veneciju, a djeca do 12 godina neće morati platiti ni boravak u hotelu spavaju li na pomoćnom ležaju. Za odrasle je cijena za sedam polupansiona 2.100 kuna za polaske krajem lipnja i početkom srpnja.

To nije najjeftinije što možete pronaći. Od sredine lipnja pa sve do 10. kolovoza sedam polupansiona u hoteluIstra na Rabu stajat će vas samo 1.330 kuna, a u posebnoj akcijskoj ponudi zagrebačkog Kompasa tjedan dana u hotelima Fontana i Jadran u Jelsi na otoku Hvaru koštaju 1.068 kuna do 10. srpnja. U ostatku srpnja te u kolovozu cijene se, ovisno o kvaliteti sobe, dižu za 200 do 500 kuna.

Komiža je idealno mjesto za obiteljski odmor i guštanje u čistom moru

Za nešto više od 1.500 kuna sedam dana tijekom cijelog srpnja možete provesti i u Komiži, idealnom odredištu za obiteljski odmor i guštanje u čistom moru. U hotelu Biševo možete uživati u predivnoj šljunčanoj plaži neposredno ispred hotela s pogledom na netaknuti istoimeni otok, a aranžman je besplatan za djecu do sedam godina.

U predsezoni krajem lipnja za 1.500 kuna možete birati između niza hotela s tri zvjezdice duž Dalmacije i Kvarnera, poput hotela Hvar u Jelsi, hotela Velaris u Supetru na Braču ili hotela Adria u Malinskoj na otoku Krku

Za isti novac pronaći se mogu i aranžmani u novim, luksuznim hotelima s četiri zvjezdice. Tako tjedan dana u hotelu Pastura u Postirama na otoku Braču do 3. srpnja košta 1.449 kuna, a u hotelu Plaža na Pagu nešto manje od 1.600 kuna. Iste će cijene biti i krajem kolovoza te u rujnu, kada se također može uživati u odmoru bez prevelike gužve.

Ljubiteljima mirnog i osamljenog odmora, ali uz visok standard luksuza i dodatnih sadržaja, odgovarat će ponuda hotela Odisej na Mljetu, gdje sedam polupansiona u srpnju stoji nešto više od 2.400 kuna.



Ljubiteljima mirnog i osamljenog odmora uz visoki standard luksuza i dodatnih sadržaja odgovarat će ljetovanje na Mljetu
Mljet je poznat i pod imenom Odisejev otok, a po ovom mitskom kralju Itake ime je dobio i hotel čije se osoblje voli pohvaliti da je gostu spremno ispuniti svaku želju i preporučiti mu brojne aktivnosti kojima će ispuniti odmor. Nakon uživanja u skrivenim dijelovima Mljeta u hotelu vas očekuju plesne večeri i bogat program rekreacije – vožnja kanuima, kajacima, biciklizam... Dodatna je prednost i što je uz nadoplatu dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca, a u ponudi je i manji wellness centar sa saunom, fitnesom, masažom, frizerskim salonom i beauty centrom.

Povoljnu uslugu 'all inclusive' nude bungalovi Sagitta u Omišu, gdje tjedan dana od 26. lipnja košta 2.200 kuna. Hotelsko naselje Sagitta smješteno je uz more, okruženo je borovom šumom, a ima i vanjski bazen i bazen za djecu, kao i multifunkcionalno igralište, što ga čini idealnim odredištem i za najmlađe članove obitelji. Zahvaljujući usluzi 'all inclusive' briga oko kalkuliranja troškova može ostati kod kuće, a za malu nadoplatu nadohvat ruke su i brojni dodatni sadržaji poput jet skija, pedalina, kanua i sl.

U agencijama ističu da kupci dobro reagiraju na snižene cijene i ponudu hotela te da rezervacije napreduju i iznad prvih očekivanja.