Putovanja NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'More i sport'

  • Autor: tportal.hr
  • 23.8.2011 13:38:40
  • 2.6.2010 10:59:00

1) Opis natječaja


Sudionici natječaja se prijavljuju na mail tportal@tportal.hr i šalju crtež, fotografiju, kratku priču ili anegdotu koju je dijete zabilježilo, fotografiralo ili doživjelo na temu 'More i sport'. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Nikola Filipčić (Promocija, tportal.hr), Marina Majić Crnković (Valamar) i Mirela Hegediš (Promocija, tportal.hr). Dodijelit će se ukupno jedna (1) glavna nagrada, prema ocjeni žirija (u rasponu od 1 do 5).

2) Kako sudjelovati?


Prijava se vrši na mail tportal@tportal.hr, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela, dob djeteta/djece) zajedno s crtežom, fotografijom ili tekstom. Svaki korisnik ima pravo sudjelovati s neograničenim brojem crteža ili tekstova.

3) Rokovi


Trajanje natječaja: 2. - 18. lipnja. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati. Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 21. lipnja 2010.

4) Nagrade


Glavna nagrada je boravak u hotelu Valamar Diamant**** u Poreču od 24. do 31. srpnja (sedam noćenja) za tročlanu ili četveročlanu obitelj, uz polu pansion (doručak i večera) i sudjelovanje djece u rukometnom kampu.

5) Opći uvjeti natječajaNatječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.
Uvjet za sudjelovanje je da obitelj ima dijete u dobi od 10 do 15 godina, jer je to dob za sudjelovanje u sportskom kampu, te da je dijete autor dostavljenog crteža, fotografije ili teksta.

Tportal.hr i Valamar mogu i smiju koristiti crteže u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

Valamar ima pravo koristiti e-mail adrese korisnika za slanje službenog newslettera.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i Valamara) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ma pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Hotel Valamar Club Dubrovnik.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više