Putovanja PUTOPISI ČITATELJA

Piši, fotkaj i osvoji putovanje u Francusku!

  • Autor: tportal.hr
  • 20.7.2010 14:32:08
  • 30.4.2010 10:11:00

Volite putovati i uvijek ste puni dojmova kad se vratite doma? Vrijeme je da svoje oduševljenje dalekim krajevima i različitim kulturama podijelite i s drugima. Jednostavno napišite putopis i pošaljite fotografije kojima ćete dočarati krajeve koji su vas se dojmili, a autora najboljeg putopisa s fotografijama vodimo u Francusku!

Svoje putopise i fotografije od 28. travnja do 10. srpnja 2010. šaljite na e-mail adresu putovanja@tportal.hr. Vaši uraci dobit će medijski prostor, a najbolje ćemo nagraditi vrijednim poklonima.

Autora najboljeg putopisa s fotografijama očekuje glavna nagrada - četverodnevno putovanje u Francusku - koju je osigurao e-tours, u terminu 2. rujna ili 7. listopada.

Aranžman uključuje prijevoz autobusom, pratitelja, smještaj u hotelu s tri zvjezdice u Nici u dvokrevetnim sobama (tuš/WC/TV) na osnovi tri noćenja s doručkom, sva razgledavanja i izlete prema programu te troškove organizacije i prodaje.

Program putovanja:

1. dan: Zagreb – Lago di Garda/Sirmione - Nica
2. dan: Nica – Monaco – Monte Carlo - Nica
3. dan: Nica – Grasse – Cannes – Saint Paul de Vence - Nica
4. dan: Nica – Menton - Zagreb

Cijeli program pogledajte ovdje.

Utješne nagrade su tri poklon paketa tportala.

U natječaju mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje pošalju svoje radove (putopis i fotografije) u navedenom roku na e-mail adresu putovanja@tportal.hr. Tekst mora imati minimalno 3.000 znakova, a maksimalno 5.000, dok broj poslanih fotografija treba biti između 10 i 15.

Imena pobjednika bit će objavljena 19. srpnja 2010. na tportalu. Sretno!

Detaljnije informacije o uvjetima obavezno pročitajte u pravilniku natječaja.

Nagrade osiguravaju tportal.hr i e-tours.etours
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više