Putovanja LUKSUZ HOTELA ATLANTIS

Hotelske sobe s pogledom na akvarij

  • Autor: A.M.
  • 28.11.2008 19:48:29
  • 24.11.2008 17:24:24

Palm Jumeirahu, kontroverzni umjetni arhipelag pored obale Dubaija postao je ovoga tjedna bogatiji za još jedan luksuzni hotel. Napokon je otvoren hotelski kompleks Atlantis koji ima 1.500 soba i čija je izgradnja stajala nešto više od milijardu eura

Divovski hotel prekriva područje površine kao 64 nogometna stadiona Wembley, a noćenje u apartmanu stoji oko 16.500 eura. Također se može odsjesti u apartmanima koji gledaju direktno na akvarij sa 65.000 egzotičnih riba, a koji se nalazi u unutrašnjosti hotela.


U drugom akvariju nalazi se 40 dupina sa Solomonskih otoka. Gosti mogu uživati u gastronomskim specijalitetima u čak 17 restorana, od kojih su četiri u vlasništvu svjetski poznatih kuhara kao što su Nobu Matsuhisa, Giorgio Locatelli, Michel Rostang i Santi Santamaria.


Najatraktivniji dio hotela je apartman Bridge Suite koji se nalazi na luku koji spaja dva hotelska tornja. Apartman se prostire na 900 kvadratnih metara, ima tri sobe s kupaonicama i blagovaonicu u kojoj se nalazi stol ukrašen 18-karatnim zlatnim listićima. Njegovim iznajmljivanjem, gosti automatski uživaju u slugama dvaju osobnih kuhara, dvaju batlera te dviju spremačica.


Ništa manje atraktivni nisu ni apartmani Neptun i Posejdon koji gledaju na akvarij Amnassador Lagune. No za obične smrtnike, 'deluxe' soba i let od Londona stoji oko 900 funti po osobi.


U sklopu hotela, osim spomenutih akvarija, zabavnog parka, brojnih restorana i dućana, bit će i kazalište sa 1.800 mjesta, u kojem će od 2010. stalno nastupati Cirque du Solei.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više