TURISTIČKA PROMOCIJA

Hrvatska kao destinacija za zaljubljene

05.02.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Svi zaljubljeni parovi koji ovoga ljeta žele romantičan provod na moru mogu ga pronaći u Hrvatskoj, objavljeno je na internetskim stranicama poznate europske turističke agencije Opodo

Čini se da je Hrvatska turistička zajednica napravila dobru promociju Hrvatske kao omiljene ljetne destinacije. Na internetskim stranicama turističke agencije Opodo prenesen je poziv HTZ-a svim zaljubljenima da tijekom ljetnih mjeseci dođu u Hrvatsku.

Među brojnim destinacijama posebno se izdvaja Dubrovnik koji je opisan kao jedan od najromantičnijih gradova na svijetu. Navodi se da posjetitelji mogu uživati u šetnji starim gradom i u pogledu na gradske zidine. Spominju se i neodoljive romantične starinske kuće, ali i prekrasno more.

Kao posebna atrakcija za zaljubljene parove koji dolaze u Hrvatsku izdvaja se vodeni taksi kojim se posjetitelji mogu odvesti sa splitskog aerodroma do luksuznog hotela Le Meridien Lav u Splitu. Spominje se i ekskluzivni Vestibul Palace u srcu Dioklecijanove palače te Peristil.

Naravno, nije izostavljen ni Zagreb kao glavni grad Hrvatske. 'Malo poznat, ali vrlo otmjen, Zagreb je grad koji nudi brojne atrakcije poput parkova, muzeja i povijesnih znamenitosti', napisano je na internetskim stranicama poznate europske turističke agencije Opodo.