SVAKAKO IZBJEGAVATI

Gosti izabrali najprljavije hotele na svijetu

26.01.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Kreveti poput klupa u parku, sobe koje smrde i plijesan po zidovima, to su komentari o britanskom hotelu Grosvenor u Blackpoolu koje su posjetitelji ostavili na siteu TripAdvisor, a uz njih našao se i popratni materijal u obliku fotografija devastiranih zahoda i polomljenih utičnica te prljavih stropova

Iako se radi o subjektivnim doživljajima, fotografije unutrašnjosti Grosvenora nisu oku ugodne. Od 33 gostiju koji su napisali nekoliko riječi o hotelu s dvije zvjezdice samo troje imalo je pozitivan dojam.

Sunny Khajuria kupio je hotel prije šest mjeseci te i sam priznaje da je u procesu renoviranja, ali da se 47 soba ne može preurediti preko noći. Vlasnik je u kontaktu s nezadovoljnim gostima te pokušava dobiti savjete kako popraviti stvari i što im se posebno nije svidjelo.

Samo dva od deset najgorih hotela na TripAdvisoru nisu u Velikoj Britaniji. Drugi najgori hotel je u Budoniju u Italiji, no već treći je u Londonu gdje su goste izgrizle buhe.

Od najgoreg prema manje lošima, slijedi lista hotela koju je izradio TripAdvisor: Hotel Grosvenor u Blackpoolu u Velikoj Britaniji, hotel Villaggio Club Porto Ainu u Budoniju u Italiji, hotel Park u Londonu, Boston Court u Londonu, Cromwell Crown u Londonu, Dam u Amsterdamu, Corbigoe u Londonu, Earls Court Gardens u Londonu, Blair Victoria & Tudor Inn u Londonu te Minster u Yorku.